Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O kolik vyrostou vlasy za půl roku?

Od: klarkak odpovědí: 7 změna:

dobry den, kolik myslite, ze vlasy vyroustou za pul roku?:))

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nelze to říct zcela pochopitelně přesně...cca 3mm za 10dnů..., někde se uvádí 1,5cm za měsíc..to mi připadá už ale moc..

chlupatependolino*
hodnocení

0x

To je různé, jak u koho. Mám známou - její délka vlasů vypadá po celý rok stejně, tak málo jí rostou. Mně rostou vlasy v průměru 1,3 cm za měsíc. Vím to tak přesně, protože na mě dělaly holky na gymplu výzkum po dobu 6 měsíců. :D

hodnocení

0x

Já si teda myslím, že za půl roku vlasy narostou cca 7-8cm. A jestli jsou kudrnaté nebo vlnité, nebude to moc vidět, že porostly. *uf*

lucinkaf*
hodnocení

0x

já musím ke kadeřnici chodit každé čtyři týdny, protože mi vlasy rostou šíleně rychle. Já nadávám, ona mi to závidí*frajer* Kolegyně chodí jednou za 6-7 měsíců, protože ji do té doby nenarostou.

magdon*
hodnocení

0x

Tak na tohle se odpovědět nedá. Mně rostou tak 3 cm za rok. Má to výhodu, ušetřím za holiče;)

luccy*

Opravdu je to ojedinělé..Mě vyrosotu za 6 týdnů o 3cm a magdon za rok..

kopretinka*

Mohla byste mi popsat svůj jídelníček? :D Děkuji *andel*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]