Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám možná takový hloupý dotaz, ale přesto ho položím. :D Koupila jsem pro mamku ke kulatým narozeninám lístky do divadla, přesněji řečeno chci ji tam vzít přesně na den jejích narozenin. A v tom je trochu problém, nevím si rady, jak moc dopředu jí to mám říct. Chci, aby to bylo překvapení, ale zároveń vím, že jí musím alespoň něco dopředu oznámit. Nemáte nějaké tipy, jak a kdy jí to oznámit?
No tedy nevím, ale mě kdyby někdo odpo řekl, že jsou lístky do divadla, do večera jsem schopna se vhpohodě připravit : )..
doplněno 18.09.13 06:53:Ale ono asi opravdu záleží na tom, jak maminka často do divadla chodí, jestli častěji, klidně bych to řekla až v den narozenin... pokud skoro vůbec, klidně s týdením předstihem... : )
Ale dárek je to pěkný : )...
doplněno 18.09.13 13:39: máte pravdu lesi .. tak už jsem taky pro to říct to s předstihem : )
Krásně si to s maminkou užijte : ) a děkuji za tip na dárek :D
ono nejenom podle toho, jak často chodí do kina, ale taky podle toho, jak si představuje svůj narozeninový den. tedy pokud bude mít na daný večer třeba sezvané kamarádky někam do vinárny (třeba), tak i ten týdenní předstih může být málo
To je moc pěkný dárek! Ještě pamatujte na chvilku posezení u něčeho dobrého, třeba dvojky vína, před divadlem. To je ta chvíle, kdy v člověku, vrcholí očekávání, odstřižení se od celodenního shonu a krásné zklidnění. Mamince to ale řekněte hodně brzy. Ta doba, než se do divadla jde, ta je kouzelná, plná očekávání a radostí. Má cera dostala k narozeninám lístky na Sluhu dvou pánů do Národního, snad dva měsíce předem. Ty dva měsíce o tom mluvila s rozzářenýma očima, zjišťovala vlaky z Ostravy a ubytování, co si vezme na sebe a do čeho to zabalí. Lístky byly magnetkama na ledničce připnuté, po celou tu dobu. Do divadla chodí velmi často, mám pocit, že mají předplatné a nevynechají zajímavé hostující představení. A o takovéhle těšení maminku připravíte, když jí lístky dáte na poslední chvíli. Někdy je těšení hezčí a příjemnější, než realita.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.