Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rok 2012 vs konec světa?

Od: jarda* odpovědí: 25 změna:

co mislite bude 21.12 2012 konec sveta? nebo si mislite ze je to nejaka vymislena blbost?...

ja si teda mislim ze je to uplna kravina a co si mislite vy?

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já si teda mislím, že kvůli takové kravině bylo škoda vůbec zadávat otázku...a pokazil jsi mi náladu, protože já budu mít, vlastně měl bych mít 22.12. narozeniny, a tak se asi budu muset namazat dříve... asi kolem 20.12. aspoň mi ta moje nebude dlouho nadávat...juchůůů

a ty už ani nechoď na ten kurz bojového umění, už se to neoplatí...

doplněno 23.01.11 16:52:

pro binku... pošeptám, že budu mít 33. výročí 33. narozenin, teda možná...

binka*

*smich* bravo, Hejkálku. Já si to taky mislím...*haha* to bude pěkné datum, 22.12.2012, bude Vám bude Vám 12,20 nebo 22? *placni*

doplněno 23.01.11 16:48:

Jéžíš, co jsem to napsala, "bude Vám" stačí jednou...*zed*

doplněno 23.01.11 16:59:

Pro Hejkala...jakýpak možná, určitě! Jen ty trojky tam moc nepasujou...ikdyž já budu mít výročí 2.1.2012 a 41 se tam taky moc nehodí...*nevi*

petrzvysociny
hodnocení

0x

Já především mislím, že se píše Y *zed*

magdon*
hodnocení

0x

Takových konců už jsem přežil několik. Pamatuju někdy kolem 1962 (plus - mínus) dokonce v tehdejším "rozhlasu po drátě" odpočítávali minuty. *ua*Ovšem jednoho dne k tomu pravděpodobně dojde*plac*. Zítra? Za sto, za tisíc let? To nikdo neví. Stačí na to výbuch jedné velké sopky, nebo náraz planetky. Ale hlavu bych si s tím nelámal. Stejně s tím nic nenadělám.

hodnocení

0x

Uvydíme 21.12. 2012 *cteni*

ar*
hodnocení

0x

Tak 100% pro někoho to datum bude určitě konec světa.

jarda*
24.01.11 15:35
hodnocení

jj :DDD

buss
hodnocení

0x

Ja si mislim Uš aby to bilo.

lidus*
hodnocení

0x

No nevým jak to je ale bilo bi škoda trávit ten zbitek času gramatikou a učit se víjmenovaná slova.

Hejkálku pro jistotu bych slavila každý den.

Lýbý se my Váš smisl pro humor. *haha*

ladinpraha*

PRAVIDLA SPISOVNÉ MORAVŠTINY

cs.morava.wikia.com/...

arakain77*

Co to bylo za hňupa v té Wikipedii?To byl nějaký BALKOŇÁK taky s Práglu.Neserte mňa pražáci,nebo vám tatínek vyhlásí válku.*haha*:-P:-P:-P

lucinkaf*
hodnocení

0x

Pokud to bude stejný konec světa, jaký jsme očekávali v roce 2000, tak okamžitě pouštím veškerou práci za hlavu, a začínám žít skutečně bezstarostně, rok to vydržím a pak už na mě budou všici krátcí *ua*

jarda*
hodnocení

lucinkaf@ videl bych to nejak tak. :P

marenka*
hodnocení

0x
Asteroid Apophis může zasáhnout Zemi 13. dubna 2036, varují vědciAsteroid o šířce asi čtyř fotbalových hřišť by mohl 13. dubna 2036 narazit do Země a zabít milióny lidí, uvedli ruští vědci... novinky.cz/... to mi bude 65. Toho bych se mohla dožít. No jooo, ale nedožiju se důchodu. *sok**smich*doplněno 13.02.11 08:42: A tohle mě v článku pobavilo úplně nejvíc.Navíc obyvatelé Země by se o hrozbě jisté srážky dozvěděli se sedmiletým předstihem. Měli by tedy dlouhou dobu si zbývající čas buď užít, nebo se teoreticky i odstěhovat na jinou planetu, pokud to za 25 let již bude možné.Nechci být skeptická, ale v 58 asi budu mít naprosto jiné starosti, než si užít a už se vidím, jak mám na stěhování na jinou planetu. *haha*
sebod*

A teď trošku vážně. Začněte žít tak, jako by v tom roce 2012 měl být opravdu konec světa *sok*. Hamounit majetek? Na co? K ničemu mi to nebude *zed*. Takže hupky šupky jít dělat všechna ta POTOM, AŽ apod. ( Např. Až dostavíme dům, budeme se víc věnovat dětem, příteli... ). On ten NÁŠ konec světa totiž nemusí být v roce 2012, ale třeba zítra nebo za týden *nevi*.

arakain77*

...to bude ŠLUPKA,aš to sem spadne.Naštěstí pro mne budu ve velmi pokročilém věku,možná se budu kamarádit s panem Alzheimrem,nebo Parkinsnem a jim podobným.Takže mi to bude úplně FUJ::::vlastně fuk.

jarda*
hodnocení

:D ano ty jejich výzkumy za několik desítek let co mně je potmo mně zajmá co je teď :D to stím meteoritem jsem videl podle mne je to pytomost...

andromeda*
hodnocení

0x

pokud bude v roce 2012 konec světa jednině například: teroristický útok, výbuch velice silné jaderné bomby, UFO :D a nebo nějaká super bouře ze slunce. radši budu věřit tomu Apophisu že tehdy bude konec světa pokud s tím nikdo nic neudělá. ale já osobně bych chtěl žít dýl než jen do roku 2036. já mám svůj život rád, když už, ať to sem spadne až já nebudu :D

hodnocení

0x

jarda, podle čeho si někdo myslí, že je takové datum, jaké máme v kalendáři? Kdo určil, na den přesně, že je to po Kristu? Několik náboženství to má jinak. Co když to vychází na úplně jiný den?*hej*

hodnocení

0x

:o)

doplněno 13.02.11 11:01:

zapomněl se mi vložit obrázek:

Rok 2012 vs konec světa?

jarda*
hodnocení

pro bakazov viděl si film 2012 apokalypsa tak tam to bylo... ja vím že to je pitomost mně to jen tak napadlo.. :D

cupakabra*
hodnocení

0x

Včera byl na čt 2 dokument o Mayských proroctvích a kruzích v obilí.Nevím jak už to bylo přesně,ale když ke každému číslu s toho data přiřadíte písmenko a pak to přečtete pozpátku,tak vyjde slovo (a),které v Hebrejštině znamenají otec přichází.Nebo přichází stvořitel. :) Je to zajímavé,ale asi to bude náhoda,protože s ,,matemetikou,,jde udělat hodně.

Ale Mayové byli hodně vyspělí a když dokázali předpovědět ruzné astronomické události na X stovek let dopředu s obrovskou přesnosti,tak to jsou fakta.A kdoví co mysleli tím,že z hvězd zase sestoupí vládcové nebes.Žeby? *dril*

antynka*
hodnocení

0x

Nedávno jsem na toto téma mluvila s manželem a on mi se smíchem odpověděl - "no to bude fakt konec světa, v roce 2012 dojdou adresy IPv4" *smich* (trocha ajťáckýho humoru *ua*)

re*
hodnocení

0x

Uklidněte se! Svět rokem 2012 nekončí (jestli se chcete zeptat kdy skončí tak jděte na politiky a cikány). Totiž v roce 2022 k nám má přiletět jeden druh (ted si nevzpomínám jaký) mimozemšťanů a do tohoto roku se naši politici můžou rozhodnout jestli budou podporovat šediváky (zlé ufony, kteří na nás a na dobytek páchají nelidské činy). A až přiletí a dostanou se z hibernace tak všechny zlé lidi vymetou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]