Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnu na břiše?

Od: bubak2 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den ,mám dobrou postavu akorát že mi to kazí špeky na břiše :D myslíte že by mi pomohlo kdybych třeba ráno a večer cvičila pravidlně 20 nebo 30 sedů-lehů? nebo do toho musim i nějak správně jíst? :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Nejsem lékeř ani nic podobného, ale někde jsem četl, že normálně nejde zvolit, odkud se bude tuk spotřebovávat. Tzn. když budeš cvičit břicho, tak budeš mít pevnější břišní svaly, díky tomu lepší držení těla, nějaký tuk se třeba taky spálí, ale vůbec není jisté, že zrovna ze břicha. Břicho asi bude vypadat trochu lépe, už kvůli tomu, že nebude vyvalené, ale tuku na něm bude třeba prakticky stejně.

Navíc - jen pár sedů-lehů ti od tuku moc nepomůže, tím hlavně posílíš svaly. Spalování tuku začíná až asi po 30-40 minutách cvičení, to cvičení bys měla být schopná celou dobu "udýchat". Správně jíst je samozřejmě důležité, to ale neznamená mít hlad.

bubak2
hodnocení

aha :( tak z toho asi zase nic nebude :D

radus*
hodnocení

0x

Dobrý večer,píšete,že postavu máte dobrou,jen na břiše Vám to kazí špeky,vzhledem k tomu mě napadá,jestli nemůže být problém v krátkých třičkách a bundách,bokovkách..? Obnažené části těla totiž mívají tendenci obalovat se tukem,aby se chránily před chladem. ;)

bubak2
hodnocení

to asi ne já krátký třička nenosim :)

hodnocení

0x

*haha**haha**haha* To je sranda, jak smlouváte sama se sebou *hej* A to všecko od zítřka, že?!*cert*

bubak2
hodnocení

asi tak no :D jednou jsem se o to už pokoušela ale po pár dnech mě to přestalo bavit :D

hm*
hodnocení

0x

Hele hele, když už jsi se do toho jednou chtěla dát, tak žádný vytáčky a šup! :) A ještě něco přidej, ať ti to vydrží aspoň na tu 3/4 hodinu. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]