Nejste přihlášen/a.
Moje kamarádka bude mít brzo narozeniny 16 let chtěla bych jí dát něco originálního nemáte někdo nějaký tip?
Nepíšeš nic o jejích zájmech ani kolik bys zainvestoval(a), ale možná by ocenila třeba poukázku na masáž nebo jiný zážitek. Nebo nějaký náamek, přívěšek nebo náušnice, které jí budou 16 připomínat. Moje kamarádka má ráda různé "breberky", tak dostala domácí mraveniště a byla nadšená. Jestli má ráda mystično, zkuste knihu horoskopů nebo karty na výklad.
Zkuste koupit nějaký los, co vy víte, třeba na něj vyhraje milion. Jen nevím, jestli ho prodávají neplnoletým.
Hodně takových upomínkových a vtipných bebechů (hrnečky, klíčenky) mívají v papírnictvích, jukněte tam
Luigi, fakt dobré! Bohužel dražší, ale jako tip myslím fajn. Taky bych zkusila nějaké knihkupectví, třeba i kalendáře.
Asi před půl rokem se tu dívka ptala na totéž, nabídla jsem poměrně úspěšně - teda tip, i když sama prodejcem jsem taky ) - na dortíky z ručníků od Dedry (slečně se tehdy líbilo lízátko, po kterém nemůže nikdo ztloustnout). Odkaz (příp. pro info mi můžeš napsat do vnitřní pošty):
Můžeš koupit např. řetízek s tvojí fotkou nebo fotkou někoho/něčeho co má ráda ( Já kdysi kupovala něco takového tady a byla jsem spokojená já i obdarovaná slečna
-> robotique.blog.cz/....
Líbí se zmiňovaný nápad trička Nějaké obyčejné bílé seženeš levně a pak můžeš buď nabatikovat,jak psala tlapka a nebo koupit nažehlovací bílé fólie,doma za pomocí tiskárny nebo v papírnictví na ně natisknout nějaký obrázek,fotku apod. a pak už jen nažehlit
Pokud ráda čte,můžeš jí koupit nějakou knížku,např.od její oblíbené spisovatelky (pokud nějakou má a ty o ní víš)
Cení se dárky vlastnoručně vyrobené,nad kterými musíš chvilku strávit čas a dát si s nimi práci a nejenom skáknout do obchodu,tak co třeba náramek přátelství nebo ,,plakát"( tvrdý papír ) polepený Vašimi společnými fotkami,nějak hezky ozdobený
V některých fototeliérech vytvářejí z fotek puzzle,polštáře,hrníčky...stačí vzít nějakou Vaši společnou fotku a jít se poptat
R.
Co třeba čokoládu? Tady se dá složit cokoliv, třeba i čili papričky nebo květy fialek. cokovice.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.