Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro 16letou kamarádku

Od: mrkev* odpovědí: 9 změna:

Moje kamarádka bude mít brzo narozeniny 16 let chtěla bych jí dát něco originálního nemáte někdo nějaký tip?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

0x

Nepíšeš nic o jejích zájmech ani kolik bys zainvestoval(a), ale možná by ocenila třeba poukázku na masáž nebo jiný zážitek. Nebo nějaký náamek, přívěšek nebo náušnice, které jí budou 16 připomínat. :) Moje kamarádka má ráda různé "breberky", tak dostala domácí mraveniště a byla nadšená. Jestli má ráda mystično, zkuste knihu horoskopů nebo karty na výklad. :)

mrkev*
hodnocení

možná do 150 Kč :D

tlpka

Zkuste koupit nějaký los, co vy víte, třeba na něj vyhraje milion. :-D Jen nevím, jestli ho prodávají neplnoletým.

Hodně takových upomínkových a vtipných bebechů (hrnečky, klíčenky) mívají v papírnictvích, jukněte tam :)

tlpka

Nebo kupte ˇobyčejné bílé tričko a zkuste ho nabatikovat :) Nějakou jednoduchou metodu na netu určitě najdete. :)

hodnocení

0x
Jsem slyšel že teď letí ;)Punčochové kalhoty Cena: 250 ,- Kč Punčochové kalhoty Cena: 250 ,- Kč Punčochové kalhoty Cena: 250 ,- Kč Punčochové kalhoty Cena: 200 ,- Kč Punčochové kalhoty Cena: 225 ,- Kč

durancea*
hodnocení

0x

Luigi, fakt dobré! Bohužel dražší, ale jako tip myslím fajn. Taky bych zkusila nějaké knihkupectví, třeba i kalendáře.

Asi před půl rokem se tu dívka ptala na totéž, nabídla jsem poměrně úspěšně - teda tip, i když sama prodejcem jsem taky :)) - na dortíky z ručníků od Dedry (slečně se tehdy líbilo lízátko, po kterém nemůže nikdo ztloustnout). Odkaz (příp. pro info mi můžeš napsat do vnitřní pošty):

dedra.cz/...

radus*
hodnocení

0x

Můžeš koupit např. řetízek s tvojí fotkou nebo fotkou někoho/něčeho co má ráda :) ( Já kdysi kupovala něco takového tady a byla jsem spokojená já i obdarovaná slečna :) -> robotique.blog.cz/....

Líbí se zmiňovaný nápad trička :) Nějaké obyčejné bílé seženeš levně a pak můžeš buď nabatikovat,jak psala tlapka a nebo koupit nažehlovací bílé fólie,doma za pomocí tiskárny nebo v papírnictví na ně natisknout nějaký obrázek,fotku apod. a pak už jen nažehlit :)

Pokud ráda čte,můžeš jí koupit nějakou knížku,např.od její oblíbené spisovatelky (pokud nějakou má a ty o ní víš) :)

Cení se dárky vlastnoručně vyrobené,nad kterými musíš chvilku strávit čas a dát si s nimi práci a nejenom skáknout do obchodu,tak co třeba náramek přátelství nebo ,,plakát"( tvrdý papír ) polepený Vašimi společnými fotkami,nějak hezky ozdobený :)

V některých fototeliérech vytvářejí z fotek puzzle,polštáře,hrníčky...stačí vzít nějakou Vaši společnou fotku a jít se poptat :)

R.

demonio
hodnocení

0x

Kup jí sošku anděla a k tomu tenhle link: pvo.czin.eu - sekce Anjeli & Čerti. Je to napsané po slovensky, ale je to dobrý román pro oddech.

zdeneksoukup
hodnocení

0x

Co třeba čokoládu? Tady se dá složit cokoliv, třeba i čili papričky nebo květy fialek. cokovice.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]