Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší horor nebo thriler

Od: jarahosek* odpovědí: 16 změna:

Zdravím všechny,

vím že to tu už bylo ale jestli se něco třeba nezměnilo nebo jste třeba nenarazili na nějakou novinku(ne nutně novinku datem). Napište prosím nějaký tip na super horor či thriler... V bedně fakt nic nedávájí a já se nudím. Hlavně nepište přenos ze sněmovny to je sice horor, ale přišel bych o televizi:)

Díky za všechny odpovědi...za pomoc

Jára

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kt8d5*
hodnocení

0x

Jestli chcete fakt horror, tak Vám pošlu svůj výpis ze sporožira. Zejména po 20 tým, kdy přiletěj trvalý příkazy a oškubou ho na krev, to je fakt hustý *cert*.

jarahosek*
hodnocení

Hm, díky. Myslím si, že v tomto směru si vystačím opravdu sám a horor to je taky. Ale že by to byl zážitek, který hledám, natož aby to zahnolo nudu to fakt ne. Pokud byste měl opravdu tip ocenil bych to, tohle totiž moc vtipné není, spíš k pláči...

Zrovna včera Satan přichází a ja se pak bál jít v...t :D

roboot*
hodnocení

0x

Ctihodný občan (2009) , Jezdci apokalypsy, Andělé a démoni (toto je opravdu super, Deren Brown se nezpaře), Proroctví a jinak klasiky hororů - dům voskových figurín, smrt přichází v bílém, saw 1 - xx :)

fanus*
hodnocení

0x

já hlasuju pro SAW ... to co se událo na konci sedmičky... to jsem koukal...

naftalin*
hodnocení

0x

Čtvrtý druh nebo to Proroctví (zrovna jsem ho viděla ve čtvrtek a moooc se mi ten film líbil) :)

pu®
hodnocení

0x

Zdravím všechny - nic, ale fakt nic se nevyrovná filmu Rosemary má děťátko. Dodnes stačí, když si na ten film s přítelem vzpomeneme, a je nám fákt úzko.. *sok*

muci*
hodnocení

0x

ahojky dobrý film je ČTVRTÝ DRUH je podle skutečných událostí a je celkem děsivej

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Už sis asi něco našel, ale včera jsem se opět kouknul na film Bestie Karla. Zajímavý thriller s kontroverzní tématikou, asi spíš bubák pro baby, ale dá se.

radus*
hodnocení

0x

Prokletý ostrov.

marenka*
hodnocení

0x

Hodinu nevíš. Podle skutečnosti, případ heparinového vraha. Je to tak luxusně natočené, že Vás to vtáhne a ... mě osobně bylo hodně úzko ještě půl dne po filmu.

hodnocení

0x

jarahosek, největší horor je kniha knih Bible. Na stanici Vltava ve 23 hod ji čtou slavní herci na pokračování. Má to přes 90 dílů a jsme v polovině. Poslouchá se to jako pohádka a po chvíli si uvědomím, co jem to slyšela?! Kdo koho podvedl, zavraždil, otrávil, kolik že to pozabíjeli lidí?! 4000? Ahááá! *plac*Z bible znám pár příběhů, ale nikdy mi tak do důsledků nedošlo, jaká to je vlastně hrůza. Stěžujeme si na "dnešní dobu" a ta je proti bibli úplný prd!*jasne* Mám pod polštářem starý mobil, naladěný na rário a sluchátko pod uchem.

jarda*
hodnocení

0x

jsem přesvědčen že film paranormal activyti 2 jednička je taky kruta ale 2 je krutější je to podle skutečnosti kdyz sem se na to díval tak večer když sem sel spát tak sem se malem po.ral :D :D doporučuji

kato*
hodnocení

0x

jerrysek*
hodnocení

0x

mě včera dostal film Memento. sice to není horor, ale já jsem se nemohla odtrhnout od obrazovky, je to film velice originální :) řekla bych drama, krimi, thriller... musí se u něj přemýšlet, protože příběh je retrospektivní. neboli film začíná na konci všeho. a každá podstatná filmová scéna končí tam, kde začala předchozí. příběh je tedy pozpátku a postupně se dozvídáte všechny důležité věci k pochopení filmu. vskutku originální scénář a celým filmem vás provází nejistota. děj nebudu prozrazovat, ale rozhodně doporučuju na tenhle film kouknout ;) btw na csfd 88%, 100. nejlepší film a 63. nejoblíbenější :)

georges*
hodnocení

0x

Pro mě jednoznačně Osvícení (Shining, 1980). Prostředí, hudba, atmosféra - ještě se nic nedělo, ale už mě běhal mráz po zádech. Ale přitom to žádnej krvák není.

doplněno 14.02.11 18:58:

Ještě bych doplnil další tip - Ctihodnýho občana tady už někdo doporučoval, je to opravdu výborný film. K tomu bych doporučil ještě Občan X - thriller podle skutečných událostí - 50ti násobný vrah v Rostově na Donu začátkem 90tých let. Uobou filmů jsem nechtěl ani mrkat, abych ani o kousek nepřišel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]