Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje kamarádka myslí jenom na sebe

Od: houba* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den co mam dělat moje kamarádka mluví pořád jenom o sobě :( když si jí chci postěžovat tak najednou sem za stěžovatele přitom ona si taky furt stěžuje ale já narozdíl od ní se jí vždycky snažim nějak pomoct. Pořád si stěžuje že nechce do školy přitom je tam oblíbená narozdíl ode mě :-/ nebo jí něco řeknu a ona hned já taky na to moje ani neodpoví když sem jí to řekla že furt mluví jenom o sobě tak se tomu akorát zasmála :( co s tím nemám nikoho komu bych se mohla svěřit

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hele co takle si o tom popovídat s mamkou? se říká že ta je nejlepší kamarádka a určitě to zhodnotí z toho správného úhlu a netvrď nám že nemáš žádné kamarády než tu samolibou kamarádku . Do kolikáté třídy chodíte? *jasne*

houba*
hodnocení

Do 9.třídy :) mam ještě dvě a ty mi docela poradí :) akorát že si taky moc nechci stěžovat protože mam pocit že je s tim otravuju :/

jarda*
hodnocení

0x

řeknni jí:drž chvilku hubu pořád meleš tím pantem a nikoho to nezajmá seš vadná je ti to jasný! nějak takhle bych to řek já :D

houba*
hodnocení

no já jí to řekla nak podobně :D nebo jí třeba řeknu hm a co já s tim a tak :D ale nepomáhá to..:D

jarda*
hodnocení

0x

:D tak jí řekni že jestli bude porad kecat nesmisli že snou nebudete kamosit...

houba*
hodnocení

ale to zase já se s ní právě chci bavit záleží mi na ní :( známe se už asi 9 let to nejde se s ní jen tak přestat bavit

jarda*
hodnocení

0x

tak to jsem ti moc dobre neporadil.. ja fakt nwm na tyhle vztahy nejsem moc velkej znalec :D tak skus byt jako ona,porad o sobe mluv jako:ja jsem tak pěkná a atd. :D :D ja fakt nwm

hodnocení

0x

Víš co?! Směj se a bude se s tebou smát celý svět. Plakej a budeš plakat sama. *hej*Nestěžuj si, nepřipouštěj si nepříjemnosti. Říkej si: Život mi dává to nejlepší. Občas mi dá po papuli, abych si vážila toho, co mám!*nevi*A stěžováním a nespokojeností nic nezměníš. Zatni pěsti a postav se tomu a raduj se z toho, co ti dělá potěšení. A mysli na to a vzpomínej na to. Nepřivolávej si v hlavě křivdy a nepříjemnosti. Pusť to z hlavy!*jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]