Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za film?

Od: radulla* odpovědí: 2 změna:

Ahoj.. Vím,že se sem asi tato otázka nehodí,ale za boha si nemůžu vzpomenout na jméno jednoho filmu..Skusím vám ho popsat,třeba jste ho viděli a znáte ho:) ..Je to komedie - Byla tam mladá žena a jedna rodina,co hledala opatrovatelku (chůvu),přijali jí a ta rodina měla malou holčičku (cca 8 let),holčička chůvu neměla ráda,ale postupem času se stali nerozlučnými kamarádkami..Mezitím její tatínek posledních pár let ležel jen na posteli a umíral.. Holčička po dlouhé době otce navštívila,i když otec nevnímal,tak se mu se vším svěřila a povídala si s nim dlouhou dobu.. Pak přišla chvíle,kdy se kamarádky pohádali a holčička řekla její matce,ať chůvu vyhodí..Postupem času se zas chůva vrátila na pozici chůvy..Vše bylo zase fájn,ale pak jí zemřel otec...byla to pro ní rána,ale chůva jí vzala na pouť na koloto,kterému říkali Šálky...točili se a točili a byli šťastné..
Co si ještě pamatuju,že ta chůva měla prasátko a ta holčička nesnášela zvířata..byla to baletka a měla ráda klid,ale s chůvou se naučila plno nových věcí :)
Ten film jsem viděla ve slovenštině ://
Kdybyste někdo věděl,dejte mi prosím vědět :)
Děkuju :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Napadá mě "Hoky z lepší společnosti/ Uptown girs" csfd.cz/...?

radulla*
hodnocení

Jéé,děkuju moc :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]