Nejste přihlášen/a.
Zdravím Milí rádci a rádkyně..Mohli by jste prosím poradit,jaké je momentálně nejlevnější volání,včetně sms?A také,abych mohla aktivovat internet v mobilu.
Nemám na mysli balíček typu 776kč-neomezeně,jelikož toto nechci.A nemusí to být paušálně s předraženými telefonními operátory.Zkrátka a dobře,jak voláte nejlevněji Vy,a co je asi tak nejvýhodnější.Moc děkuji.
Záleží, kolik voláš - pár lidem jsem doporučil např. tarif, který nabízí Vodafone majitelům InKarty (ČD)
1. 20 minut volání za 30 Kč (volání nad rámec paušálu - minuta volání za 6,05 Kč, SMS za 1,20 Kč)
2. 70 minut volání za 88 Kč (volání nad rámec paušálu - minuta volání za 5,04 Kč, SMS za 1,20 Kč)
Smartmobil s OS Android a redukcí na 2SIM karty (2SIMky 1mobilní číslo a 1Internet) + předplacený balíček 4SIM karet na 1rok + 1měsíc zdarma za 950,-Kč/1rok + 100Kč volání/SIM kartu a FUP 3GB/měsíc + registrace u VoIP operátora cca 0,50Kč/min na pevnou a 1,20Kč/min na mobil. Jinak mám asi 10 kamarádů co mají taky VoIP účet, takže s tima si volám pořád nonstop ZDARMA Přes mobil,notebook,PC,VoIP telefon,...
Nebo třeba tady mají ještě levnější VoIP tarify než píšu
Mikrotech ruším. Jedině www.odorik.cz Ceny mají sice srovnatelné, ale Odorik mnohem lepší nabídka dalších služeb. Ochota komunikace okamžitá. Mikrotech prý na to má 30 dnů. A pak ty internetové stránky. Mikrotech hrůza, ceny bez DPH.
Moc a moc děkujiJeště jsem se zapomněla zeptat na pro mne dost důležitou věc,a to volání ze zahraničí...Ach,ta skleróza
Ze zahraničí je asi nejlepší volat taky přes VoIP - připojení na wifi je už skoro všude zdarma a potom se volá za ceny jako by byl člověk v ČR - za ohadem 7 dní do mobilních i pevných sítí v ČR 0,59 Kč/min po vteřině (dneska na mobily ještě 1 Kč/min), volání do vlastní VoIP sítě samozřejmě i ze zahraničí zdarma. Když není internet, dá se objednat hovor na libovolný telefon přes callback - zpětné volání třeba jednou roamingovou SMS, prozvoněním, spec. programem, atd.
Přehledné srovnání, ve kterém lze najít řešení nejlevnějšího volání pro každého, je tady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.