Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlevnější volání

Od: wamp® odpovědí: 12 změna:

Zdravím *slunce*Milí rádci a rádkyně..Mohli by jste prosím poradit,jaké je momentálně nejlevnější volání,včetně sms?A také,abych mohla aktivovat internet v mobilu.

Nemám na mysli balíček typu 776kč-neomezeně,jelikož toto nechci.*stop*A nemusí to být paušálně s předraženými telefonními operátory.Zkrátka a dobře,jak voláte nejlevněji Vy,a co je asi tak nejvýhodnější.Moc děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

0x

Já jsem si vybral pro svou malou potřebu telefonovat a esemeskovat, mobil tečka cézet.

mowla*
hodnocení

0x

Záleží, kolik voláš - pár lidem jsem doporučil např. tarif, který nabízí Vodafone majitelům InKarty (ČD)
1. 20 minut volání za 30 Kč (volání nad rámec paušálu - minuta volání za 6,05 Kč, SMS za 1,20 Kč)
2. 70 minut volání za 88 Kč (volání nad rámec paušálu - minuta volání za 5,04 Kč, SMS za 1,20 Kč)
;)

kangaroo*
hodnocení

0x

Smartmobil s OS Android a redukcí na 2SIM karty (2SIMky 1mobilní číslo a 1Internet) + předplacený balíček 4SIM karet na 1rok + 1měsíc zdarma za 950,-Kč/1rok + 100Kč volání/SIM kartu a FUP 3GB/měsíc + registrace u VoIP operátora cca 0,50Kč/min na pevnou a 1,20Kč/min na mobil. Jinak mám asi 10 kamarádů co mají taky VoIP účet, takže s tima si volám pořád nonstop ZDARMA *ua*Přes mobil,notebook,PC,VoIP telefon,...

doplněno 08.07.13 15:36:

Nebo třeba tady mají ještě levnější VoIP tarify než píšu :)

voip.mikrotech.cz/...

jirbar*

Mikrotech ruším. Jedině www.odorik.cz Ceny mají sice srovnatelné, ale Odorik mnohem lepší nabídka dalších služeb. Ochota komunikace okamžitá. Mikrotech prý na to má 30 dnů. A pak ty internetové stránky. Mikrotech hrůza, ceny bez DPH.

Jo jo. Odorik taky používám a naprostá spokojenost.

hodnocení

Moc a moc děkuji*palec*Ještě jsem se zapomněla zeptat na pro mne dost důležitou věc,a to volání ze zahraničí...Ach,ta skleróza*smich*

Ze zahraničí je asi nejlepší volat taky přes VoIP - připojení na wifi je už skoro všude zdarma a potom se volá za ceny jako by byl člověk v ČR - za ohadem 7 dní do mobilních i pevných sítí v ČR 0,59 Kč/min po vteřině (dneska na mobily ještě 1 Kč/min), volání do vlastní VoIP sítě samozřejmě i ze zahraničí zdarma. Když není internet, dá se objednat hovor na libovolný telefon přes callback - zpětné volání třeba jednou roamingovou SMS, prozvoněním, spec. programem, atd.

hodnocení

0x

Doporučím vyzkoušet společnost bonerix, tarify pouze dva, roaming stejný jako u O2 ale ceny narozdíl od O2 úplně jinde...

bonie*
hodnocení

0x

momentálně mám 99mobil

hodnocení

0x

Musíte porovnat nabídky, neexistuje univerzální rada. Já mám např. Gomobil.

pearmonik*
hodnocení

0x
Mobil.cz volani 2.50 a net po nabiti 200 kc kreditu na mesic. Zadne zavazky a skaci koupit jen kartu

alfmucha*
hodnocení

0x

Přehledné srovnání, ve kterém lze najít řešení nejlevnějšího volání pro každého, je tady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]