Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dost často si to tady pročítám, sbírám rady atd. A ted přišlo i na mě Hledám někoho kdo by půjčil 20 tis, úrok samozřejmě respektuji se splatností 4-5 měsíců. Něco se nepovedlo a musím to ihned vyřešit. Přesto vím, že za ty 4 měsíce bude vše v pořádku a mohl bych celou částku vyplatit.
Nevíte o něčem? Někom?
Nezlobte se, že to sem píšu, ale nevím co dělat a někdo by si třeba rád vydělal na úrokách z půjčky jištěné nějakou dobrou smlouvou.
Děkuji
Máte zaměstnání? 20 tis. Kč není natolik velká částka, aby se nedala vyřešit kontokorentem nebo jiným bankovním produktem. Nebo je ještě jiný zádrhel?
zkuste, banku, kofidis, provident popripade známé, než si pučovat od banky bych si radeji pujčil od pribuzných, kamaradu
Nemám jinou možnost, tím myslím rodinu a známé. Děkuji, ale než platit úroky lichvářům, tak je raději zaplatím nějakému rozumnému člověku, který by mi poskytl to samé. zatím to nechci řešit providentem, i když nejspíše budu muset
Proboha provident ne! Za ty 4 měsíce taky můžete zaplatit z půjčky 20 000 výslednou částku 100 000. Cesta do pekla, nic víc.
Provident je pro vás nevýhoda v tom, že ten si to vymůže, ale kamarád na to potřebuje soudy a exekutory a trvá to hodně let a vymáhání stojí hodně peněz. Nejspíš vás vaši kamarádi, kolegové, rodina zná, tak ví proč nepůjčit. Nic ve zlém.
co to povídáte? vůbec mě neznáte. Rodina - noo, né každý má zazobané rodiče. Přátelé? Každý má dost svých starostí a kamarádka by půjčila, jenže musí platit momentálně plastáky co jim budou dělat. Nesudte, když neznáte.
Psal jsem nic ve zlém, nikoho nesoudím, jen jsem nahlas přemýšlel. Sám jste napsal, že jeden dluh už máte. Taky mám kamaráda-bývalého , bývalého kolegu z práce, rok a půl jsem se soudil a další tři roky to vymáhám a praxe je taková, že to ještě nějaký čas potrvá. Přitom šlo pouze o 13tis kč, ale zapíral se a odmítal to jakkoliv řešit. Nyní se ten dluh vyšplhal přes 50tis a probíhá dražba jeho domu, co měl doma exekutoři už dávno prodali, ale náklady (soud,exekutor) plus úroky za několik let je fakt mazec. Je fakt, že kdybych měl peníze v bance, nikdy takové úroky nedostanu, takže něco vydělám, ale je to hodně starostí. Na straně druhé, kdyby jsi ty peníze půjčil tehdá v providentu, vyšlo by ho to podstatně levněji. Jenže má ještě další dva exekutorské příkazy přede mnou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.