Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je za divný vzhled?

Od: moto* odpovědí: 17 změna:

Otevřel jsem Poradnu a nestačim se divit. Původní minimalistický a hlavně přehledný vzhled byl vystřídán za daleko komplikovanější s náhledy něčeho co mají snad být v v budoucnu ikony.

Na internetu řádi podivná nákaza měnit co je osvědčené a zažité za něco co má být snad více trendy in, je ale neergonomické a uživatelsky nepohodlné. Příkladem uvedu Aukro, Sbazar, ostatně i Gmail a další.

Mně se to tedy nelíbí a protože sem chodím nárazově, nemusím vůbec.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zvláštní...já sem chodím roky, a nic zásadního ve vzhledu nevidím ))

doplněno 16.10.13 14:32:

PS:

Mně se to tedy nelíbí a protože sem chodím nárazově, nemusím vůbec.

...tak...a máme to

*smich*
*smich*
monika123*

Protoze to nebyla otazka, ale konstatovani, ze sem chodit nebude...:)

hodnocení

0x

*sok* To jsta tady asi nebyl už hodně dlouho, že jo? Já sem chodím dost pravidelně cca 2 a 1/2 roku a za tu dobu jsem si teda žádné podstatné změny nevšiml.

hodnocení

0x

Za celou tu dobu, co tu jsem (délka registace se ukáže v okně, když se najede na můj nick nad příspěvkem) se vzhled brutálně změnil pouze jednou a to 21. 12. 2012 kdy měl být údajný konec světa. Byl to výstřelek našeho admina a hned další den se zase vše vrátilo do původního stavu.

Co to je za divný vzhled?

trošku pracná legrace, ale bylo to dobrý *palec*

Jen mi trošku vrtá hlavou, jak jsi předělal i ty avatary na černobílo. Nechce se mi věřit, že by jsi ty kvanta obrázků konvertoval do černobíla.

narf
hodnocení

0x

Také se mi to nelíbí, je toho sloupec...moc dlouhý

výtka
Upozornění od administrátora 16. 10. 2013 15:19:43
O kousek zkráceno, je to kratší než na hlavní straně. Přijde mi to lepší.

hodnocení

0x

je jen změna jednotlivých rubrik. pokud to někomu zlobí, pak prosím načíst nějakou stránku 2x po sobě F5. Mírně jsem upravil i styly, ačkoliv i v původní verzi by s tím neměl být žádný problém jen asi o 2mm posunuté ikonky.

Teď vypadají rubriky jako hlavní strana. Přijde mi to přehledné a dokonce pomocí těch záložek se dá dobrat poměrně zajímavých přehledů :)

doplněno 16.10.13 15:16:

poradte.cz/...

hahanaj*
hodnocení

0x

žádné závratné změny jsem tady nezaznamenala a že se jinde něco mění - je třeba si zvykat - změna je život ...já se ráda učím nové věci - člověk nezakrní...zdravím

hodnocení

0x

divné, nezvyklé - kliknu na otázku - otevře se diskuze v místě poslední odpovědi. Protože nevím o co jde, roluji nahoru na otázku tazatele - zdá se mi to nepraktické.

doplněno 16.10.13 19:04:

Děkuji, už je to Ok

upraveno. Je to takhle jen na hlavní straně a jen v záložce POSLEDNÍ ODPOVĚDI. :)

moto*
hodnocení

Pěkně prosim, k čemu jsou ty známky na levé straně?

Modrá: "Normální otázka" s aspoň jednou odpovědí

Oranžová: Nová otázka bez odpovědi

Zelená: Aktualizovaná otázka - ručně posunutá "nahoru" (dopředu)

Šedá: Stará otázka. Datumově, ale pořád aktivní, neuzavřená.

Slovenská vlajka: Otázka ze slovenské verze Poradte.sk

Šedá je myslím pri 100 odpovědích. Tzn uzavřena, v rámci volné diskuze se uzavře až při 150.
hop®

Nevidím záložku POSLEDNÍ ODPOVĚDI... ;)

hodnocení

0x

A nepoužíval jste náhodou dříve mobilní verzi?

lentilkao*
hodnocení

0x

taky vidím jiný vzhled v rubrikách...a také z toho nejsem nadšená...ale zase si zvykneme :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]