Nejste přihlášen/a.
Otevřel jsem Poradnu a nestačim se divit. Původní minimalistický a hlavně přehledný vzhled byl vystřídán za daleko komplikovanější s náhledy něčeho co mají snad být v v budoucnu ikony.
Na internetu řádi podivná nákaza měnit co je osvědčené a zažité za něco co má být snad více trendy in, je ale neergonomické a uživatelsky nepohodlné. Příkladem uvedu Aukro, Sbazar, ostatně i Gmail a další.
Mně se to tedy nelíbí a protože sem chodím nárazově, nemusím vůbec.
je jen změna jednotlivých rubrik. pokud to někomu zlobí, pak prosím načíst nějakou stránku 2x po sobě F5. Mírně jsem upravil i styly, ačkoliv i v původní verzi by s tím neměl být žádný problém jen asi o 2mm posunuté ikonky.
Teď vypadají rubriky jako hlavní strana. Přijde mi to přehledné a dokonce pomocí těch záložek se dá dobrat poměrně zajímavých přehledů
divné, nezvyklé - kliknu na otázku - otevře se diskuze v místě poslední odpovědi. Protože nevím o co jde, roluji nahoru na otázku tazatele - zdá se mi to nepraktické.
doplněno 16.10.13 19:04:Děkuji, už je to Ok
Modrá: "Normální otázka" s aspoň jednou odpovědí
Oranžová: Nová otázka bez odpovědi
Zelená: Aktualizovaná otázka - ručně posunutá "nahoru" (dopředu)
Šedá: Stará otázka. Datumově, ale pořád aktivní, neuzavřená.
Slovenská vlajka: Otázka ze slovenské verze Poradte.sk
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.