Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jizdenky Lidl kde jet?

Od: dolphin* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

koupili jsme si s přítelem vlakové jízdenky Lidl, doporucil by nekdo nejake misto v ČR, které navštívit? Kdekoli po Česku? Jsme z Ostravska. Přemýšlíme nad moravou nebo Adršpachem. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

U nás na Moravě je krásně ale já bych jela do Teplicko-Adršpašských skal tím jsem byla nadšená (to víte, vzpomínky na mládí).

doplněno 07.05.13 20:14:

To celý den projedete ve vlaku, vykašlete se na to a jeďte někam blíž určitě i v okolí máte spoustu hezkých věcí a za 2 hodiny cestování toho budete mít dost.

dolphin*
hodnocení

Amyslíte, že by se tam dala stihnout nejaka prochazka? Vlak tam jede totiž 6 hodin, meli by jsme tam cas tak 7 hodin...

majsterjoe*

jha bych jel do prahy. A nebo na jizni moravu, podivat se po vinicich. Par prestupu... co treba hory?

Ono je to tezke, Ceska republika je cela krasna a stoji za to ji videt poradne.

hodnocení

0x

praha , karlstejn , krkonose

ohneta*
hodnocení

0x

Vemte kola a zajeďte si na Moravskou Saharu

hodnocení

0x

Jižní Morava - Buchlovice nebo Pálava

hodnocení

0x

Adršpach je krásný. Poprvé jsem byla úplně okouzlená. Když jsem tam pak vozívala asi 5 let partu uřvaných polských dětí, které byly na našem táboře, už jsem to tolik neprožívala.

Vlak jede až do Adršpachu. Doporučila bych ale vystoupit už v Teplicích nad Metují a jít skalami do Adršpachu pěšky. Není to dlouhé ani náročné a uvidíte daleko víc. Z Adršpachu pak můžete nastoupit zpáteční cestu.

Okolí: Broumov - klášter, Náchod - zámek se vzácnými gobelíny a medvědy Ludvíkem a Dášou, zámek Opočno, mimo jiné s krásně dochovaným pásem cudnosti ;), zámek a architektura v Novém Městě nad Metují, pevnost Dobrošov. . Trochu dál ještě přehrada Rozkoš, Babiččino údolí, pevnost Josefov, Třebechovický betlém. Není daleko ani na Kuks či do ZOO ve Dvoře Králové.

ˇUplně bych zapomněla na jednu krásnou návštěvu - Muzeum Merkuru v Polici nad Metují. Je to nedaleko od Adršpachu a budete koukat, co všechno se dá z té kovové klukovské stavebnice poskládat. Stojí to opravdu za to.

Jen mě zarazilo těch 7 hodin na prohlídku. Za 7 hodin se tak stěží najíte a odpočinete si. *bzum*Když jste tam nikdy nebyli a kdoví, kdy zase budete, věnovala bych tomuto kraji přinejmenším tak pátek, sobotu a neděli. A i to je málo. Nemá cenu někam přijet, proletět to rychlostí dělové koule, nic si pořádně neprohlédnout a pak je holedbat: JÁ JSEM TAM BYL! Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]