Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Two Dollar Click

Od: chouchou odpovědí: 40 změna:

Zdravím lidi.

Zahraničních klikaček je jak máku, ale chci se zeptat zda tu je někdo kdo jede konkrétně na TwoDollarClick.com ? Zajímá zda je někdo komu opravdu přišly peníze. Já po x týdnech klikání konečně dosáhl výplatní hranice 1 000 dolarů, ale po zadání požadavku na zaslání mi přišlo velký kulový. Na stránkách twodollar v důkazech o výplatách je k dnešnímu datu několik lidí kteří peníze dostali, ale mě je neposlali, můj požadavek tam stále visí.

Jen jesi to nebude zase nějaká habaďůra, je tu někdo kdo s tím má zkušenost? Díky.

40 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrzvysociny
hodnocení

0x

Buď klidný,oni na tebe asi jen zapomněli. Jistě ti těch 1.000 dolarů pošlou! *haha*

cmeliak*
hodnocení

0x

Mám veľmi podobnú skúsenosť.Nestretol som sa ešte s človekom,ktorý by mal peniaze vyplatené.Pravdepodobne sa jená takmer z 90% "klikačiek" o podvod.To znamená,že len veľmi malé percento "vypláca"!

Doporučujem si zistiť na:

http.// ptc-invest gations.com/defaut.aspx

Treba o tom písať a nehanbiť saza to,že sme boli podvedení

markas
hodnocení

0x

jen dotaz mas overeny ucet? posilaji jen na overeny ucty:)

chochou

Ano, ověřený ho mám.

anybrez

co to znamená ověřený učet? taky jsem dneska požadala o poslani 1000 dolaru za two dollar click. zadala jsem tam čislo učtu v mezinarodním formátu IBAN- je to dobře? prosim o odpověd, pokud mate zkušenosti... díky moc.

patholog

U některých klikaček musíš mít PREMIUM účet. tzn poslat jim minimalně 2$
Je třeba poořádně číst, Pravidla si mnoho lidí nepřečte

marttyjane
No tak zrovna zde neni o placenem clenstvi ani zmimka,takze tam to nebude.ale na tom vyplatnim jsem to zadala a zatim to na neco ceka a nevim na co.
kamarad11

Prosím tě a ty si žádal o penize a přišly ti?

hajko

Maš nemaš ověřeny učet jeto fuk stejně pošlou H...o .

hajko
Maš nemaš ověřeny učet jeto fuk stejně pošlou H...o .
sipkova

prosím o info, co je ověřený účet a jak se ověřuje? děkuji

fifopl
hodnocení

0x

Ako vam to dlho trvalo zarobit tie peniaze?

fifopl001
hodnocení

0x

Ako dlho vamtrvalo nahrat tie peniaze?

patholog

No já mám 325 $ za 3 týdny lze dokoupit za 2$ přes paypal další referally a je to rychlejší

vojta*
hodnocení

0x
patholog

No nevím jak Vám ale já jsem od nich dostal 1013 Dolcu, takže problém je někde jinde.
Důkaz? klidně zašlu výpis z Paypalu . A že prý fake :D

chouchou
hodnocení

No, tak to gratuluji, zřejmě jste jediný. Já na zažádané peníze čekám už přes půl roku.

sipkova

dobrý den, budu si poprvé stahovat, mohu požádat o návod jak stahovat na paypal a za jak dlouho vám to přišlo? děkuji

radunka

Mohl by jsi mi prosí nicku poradit, co mám dát do rubriky učet pri žádosti, paypal účet mám ověřený. radka

hajko

Fajn tak porad kde je chyba, pokud mužeš poradit postup, jak od nich dostat sve dolače,předem dik.*zed*

bylina

ahoj , mohl by si mi přimo poradit abych něco neudělal špatně? Piš Lukas.recht@seznam.cz PS: když to vyjde nezustanu vděčný ;) Lukáš

kajko

Zaleži co neudělat špatně.

kulisek*

Ahoj prosím tě jak si dosáhl toho ověření účtu u two dollar click?Teď jsem začala a po tom co jsem si tu přečetla mám teda obavy aby vůbec něco přišlo jinak jak dlouho to děláš a dostal jsi vždy zaplaceno?Dík za všechny infa na ElblovaDenisa@seznam.cz

jancas

Ahoj a prosímtě můžeš mi napsat postup já sem žádala před měs. již o 2000 USD paypal mám ověřený ale zatim nic tak nevím jestli sem neudělala něco blbě.Když se mi ozveš tak budu ráda díky moc J.S

Blbě jste udělala především to, že jste se do toho vůbec pustila;).

qanna

A můžu se zeptat, to jste klikal na twodollarclicku? Pokud ano, gratuluju..jeste jsem neslysela, ze by to nekomu vazne vyplatili. Jak se Vám to povedlo?

Díky za odpoved

qanna

1jara*

Nejlépe by bylo kdyby jste jim zaslali i heslo k účtu nebo kreditní kartu s pinem.

klarcab*

ahoj prosim te chtela jsem se te zeptat kdyz ti prisli penize jestli by si mi prosim pomohl?uz mam pay pal ale nevim jak dal,jak s kartou atd muzes mi prosim napsat postup jak si vse udelal? dekuji klára odepis prosim na muj email

bylina

ahoj , mohl by si mi přimo poradit abych něco neudělal špatně? Lukáš

pecan*

Ahoj, prosím tě,chtěl bych se zeptat jakým spůsobem si dostal penize, z Two dollar click. já už tam mám přez 1000 dolarů, dal sem žádost o vyplaceni a pořád to tam vyssí, vyplacej vůbec něco nebo to je podvod . Dík Petr

123*

Co si všechno musel udělat,aby ti poslali peníze? Respektive jaké podmínky si musel splnit. Předem dík za odpověď.

evajurec11

Ahoj opravdu jste dostala zaplaceno? m"žete mi prosím říci jak si mám zažádat? Moc děkuji Eva

di6025*

Dobrý den,

mají mi poslat asi 2000 a stále nic. Píší že výplata probíhá po 60 dnech, u mě je to již 90. Jak mám zadat platbu (jaký formát, mám paypal účet, ale navím jestli mám psát číslo účtu paypal nebo e-mail, přes který se přihlašuji.

Díky za odpověď

Helena

silence*
hodnocení

0x

Bože vy jste naivní! A za kolik tam je jeden klik? Je úplně jasné, že klikačka, která nabízí velké peníze za pár kliků, vám pošle tak akorát kulový. Vždy to tak bylo a bude*hej*

hankauk*
hodnocení

0x

Nevypadá to nejhůř, ale podmínky mi připadají nic moc neříkající. Také se nikde nepíše o vložení 2 dolarů předem, jak je zmíněno výše. No... nepřipadá mi to moc důvěryhodné.

silence*

twodollarclick.com vyhlášeno jako SCAM!

ptc-investigation.com/...

renek
hodnocení

0x

Už několikrát tu bylo žádáno o to, jak dostat peníze z two dollar clicku + se zde zmiňovalo něco o ověřeném účtu. Nevím ale zajímalo by mě jak mám chápat tuto větu, která na mě svítí již od první registrace. Není zakopaný pes tady?

Věta:"You Are Not Earning At Your Full Potential"

Děkuji

dzordz*

Nene, to jen chcou, abyste makal víc a intenzivnějš.

reedick

klikačky které nabízí za jeden klik více jak 0.01dolarů jsou FAKE

hodnocení

0x

Lidi, Vy jste naivní! :-P*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]