Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace šamponu - garance vrácení peněz

Od: jimloz odpovědí: 11 změna:

Ahoj,

koupil jsem si šampon, kde bylo napsáno "viditelné rozdíl odstranění lupů již po prvním použotí - garance vrácení peněz". Já jsem si ten šampon koupil a vyzkoušel, ale bohužel mi nepomohl. Šel jsem ho tedy reklamaovat a pani prodavačka se tomu smála a řekla že mi to nevezme, protože je to těžko prokazatelné že jsem si myl vlasy zrovna tímhle šamponem. Asi po 10 minutách hádání mě vyvedla ven ochranka s tím abych se sem už nevracel. Co mám dělat? Na koho se mám v tomhle případě obrátit?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

oraii*
hodnocení

0x

Pokud je na šampónu toto tvrzení tak se jedná o klamavou reklamu... česká obchodní inspekce?...

jimloz
hodnocení

jenže za to může ta prodejna že mi to nechce reklamovat

remember
hodnocení

0x

pokud trváte na rekĺamaci, budete se muset obrátit přímo na výrobce, protože to on vám garantuje vrácení peněz, nikoli prodavačka v obchodě. Jeho název a adresa budou uvedeny na výrobku. Prodavačce se nedivím, ona vám vrácení peněz negarantuje, to tam právě napsal ten výrobce. Tak hodně štěstí.

hm*

Mám spíš dojem, že by mělo stačit reklamovat u prodejce. Všechny výrobky s vadou přece reklamujete tam, kde jste je koupil.

Divím, se, že dneska někdo naletí reklamě. Všechny tyhle drogistické blbosti jsou stejné a všeobecně veškerá reklama lže. Šampón bych normálně použil a nereklamoval. Ale když už, tak v prodejně a kdyby odmítli, tak ... asi ČOI?

buss

trocha zcestný názor, on to nevzal od výrobce. Kdyby to tak bylo, tak vesele prodávám kdejakou kokotinu a ať jdou za výrobcem.
Viz ObčZ.

lidus*
hodnocení

0x

Jde cca o 100kč?, že by se vám chtělo se handrkovat a navíc výsledek je velmi nejistý. Myslíte, že snad někdo věří reklamě?

buss
hodnocení

0x

Můžete mi ukázat někoho, komu něco napoprvní pomohlo od lupů? Jak to, že nic jiného nepomohlo? Nesmíte být naivní a skočit na kdeco, zvl. dnes.

jimloz
hodnocení

Jenže mě jde o to že to tam je napsané. A když to tam je napsané tak tajky chci aby to tak bylo resp. fungovalo. Kdyby tam bylo napsáno - narostou vám svaly, tak se o to klidně budu soudit.

buss

Takže nezbývá než k tomu soudu. Něco tak zázračného bych prostě nekupoval. Třeba ty lupy jsou odolnější ... To by všichni museli např. vracet většinu aut, protože uváděnou spotřebu nedosáhnou.

jimloz
hodnocení

Jenže většina automobilů nedávaji záruku vrácení peněz!

aaaaaaaaaaaaaaaaa

navíc spotřeba je uváděna dle normy xxx a podle ní nikdo nejezdí, kdby jezdil tak má deklarovanou spotřebu.

Ten šampón by měl vyřešit prodejce neb jistě má instrukce od prodejce. Když ne, tak, je to sice blbé, obrátil bych se na výrobce v dobrém, zažil jsem něco podobného, za týden byla doma bedna všech výrobků co nabízí jak omluva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]