Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Molitan na sluchátka

Od: lukeos* odpovědí: 6 změna:

Kde by se dala koupit taková ta molitanová věc co se dává na sluchátka aby neprocházel šum nebo kvůli lepší kvalitě zvuku(nevim k čemu to tam přeně je)?především nevim jak se to přeně nazývá..můžete poradit?děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Nejspíše lepší šop, kde se sluchátka prodávají, nebo si udělat náušníky sám, asi nejspíše bytový textil, nebo čalouník,

ladinpraha*
hodnocení

0x

hodnocení

0x

Jistě znáte výrobce a typ Vašich sluchátek...

Na internetu si najděte kontakt na servis či obchodní zastoupení této značky a pošlete jim dotaz na typ náušníků.

Pak jděte do prodejny a objednejte příslušný typ náušníků.

Co mám zkušenosti, tak na profesionální a poloprofesionální sluchátka se dají sehnat náušníky i cca 20 let po skončení jejich prodeje, i když je to někdy za cenu rovnající se polovině ceny sluchátek v době jejich nákupu.

hodnocení

0x

Ráda u pc poslouchám hudbu. Dostala jsem kvalitní sluchátka, ale bolely mě z nich po hodině uši. Přesněji boltce. Obešla jsem několik obchodů a koupila si velké, kožené, uzavřené, které mi sedí na uších a kdyby pes neštěkal, neslyšela bych ani domovní zvonek. :DMoji mladí měli ze mě srandu, že za 300kč, co to může být za kvalitu. Nasadili, poslechli a uznali, že v tom rozdíl není vůbec patrný. Asi veliký hráč pc her by to poznal, ale člověk s normálním sluchem ne. *jasne*Možná, že by stálo za to, koupit je ve velkém šopu a doma vyzkoušet. Když by to nebylo ono, vezme je obchod do 24 hod naprosto bez řečí zpět. V malých, specializovaných obchůdcích vrácení není tak snadné.

Tak kazit iluze Vám nebudu...ale za 300Kč opravdu kvalitní sluchátka nekoupíte.

Divila by jste se co člověk s "normálním sluchem" je schopen slyšet.

Ale tak dotaz nestál...a nechci to rozepisovat dál:).

hodnocení

0x

Tam kde je audiotechnika. Já to kupoval v melodii. Těžko se radí přesněji když nikdo neví odkud jste ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]