Nejste přihlášen/a.
Nevzpomenete si na koproduční film vysílaný na čt2 v roce 2000 nebo 2001, který pojednával o sourozencích, kteří se do sebe zamilovali. Ona jela do země nezacházejícího slunce a on později pracoval jako pošták - létal ultralaitem. Chtěli se potkat, ale nedařilo se jim to, nakonec než se potkali, tak ona umírá - byl tam takový dlouhý záběr na její oči - tím to končí.
Neznám bohužel ani jedno jméno z herců, ani kdo to režíroval.
Ale protože tento film hledám dlouho, jsem ochoten tomu, kdo vypátrá název tohoto filmu, dát finanční odměnu 1000,- kč.
Jméno filmu je zřejmě: "země nezacházejícího slunce" - ale na internetu jsem to nikde nenašel...
A já si myslím, že se teď bavíte tím, jak by ten film všichni hledali motivováni neexistující odměnou - možná neexistuje ani ten film, ne?
Dobrá, v tom případě se omlouvám. Bohužel netuším
film vskutku existuje, pamatuju si, že ho dávali večer na čt2... odměnu dávám proto, že ho hledám už opravdu dlouho, dokonce jsem psal filmové kritičce do české televize a bohužel v tý době tam nedělala a neví- proto ta odměna. Takže - můžu dát ještě nějaké scény z toho filmu co si pamatuju: pamatuju si, jak se měli sejít někde na náměstí - byli tam lavičky daný sobě zády a oni si sedli sobě zády aniž by o tom věděli.
Pak ona jela do do tý země kde na horizontu se sklouzne slunce a nezapadne (že by japonsko?) a on tam právě přiletěl - respektive použil padák a zadrhnul se někde na stromě...
Pak si pamatuju tu poslední scénu - kde jí porazilo auto a on k ní přišel a videl ji už mrtvou ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.