Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde vzít a nekrást

Od: ha* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

poraďte kde vzít 5.000 Kč na minimální plnění při poškození auta a nekrást?

Půjčku nechci a nemohu, jen by to bylo ještě horší :( A auto musím co nejdříve vyzvednout. Od rodičů a přátel si také nejde půjčit.

Jsem v koncích.

Asi odvětíte, že se nemělo nechávat opravovat, ale jinak to nešlo.

Poradíte? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

skoro každá banka dnes nabízí k bežnému účtu kontokorent tj. částku, se kterou můžete jít na účtu do mínusu. Bývá to do 10.000Kč, úročení je vyšší (odhaduji do 30% rpsn). Máte běžný účet u banky . . .

ha*
hodnocení

Děkuji za odpověd, ale toto přesně nechci. Kontokorent, už jsem měl tu čest a nikdy více. To spíše přemýšlím o nějaké brigádě atd. Ale vůbec nic mě nenapadá.

... hm, zřejmě jste jej čerpal poměrně dlouhou dobu, a to je chyba. přímo k tomu se to zvlášť nehodí.

ha*
hodnocení

... bohužel, paní za přepážkou nejdříve byla velmi milá, skvělej produkt, atd. Já za sebe říkám již nikdy více. Nechci ani spadnout do typu půjček provident atd. To by mě úplně odrovnalo. Prostě jsem rád, že se vyhrabávám a ted tohle. Tak přemýšlím co dál. Nemůžu nechat auto stát, jelikož budu platit zas za odstavení atd. A bůh ví, zda jen toto. Jsem bezradnej.

cyril*

A co prodej auta? Pokud tedy někdo za něj dá více než 5.000,- Kč.

pt®

"ha", nevím, jak uspějete, ale pokuste se domluvit, že zaplatíte ve splátkách, jen nepodepisujte směnku. - stařenka

chlupatependolino*
hodnocení

0x

Tak trošku jsem zmatená, co po nás chcete?

Mám vám těch 5.000,- půjčit nebo vám dohodit brigádu u strýčka?

Jinak chválím vám rozhodnutí nebrat si půjčku, když už teď víte, že byste ji nesplácel. Kdyby takhle přemýšlelo více Čechů, Vrána by měl menší vilu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]