Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká služba Vám chybí?

Od: pinkulinka* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den. Chci se zeptat jaká služba Vám chybí (nejlépe na internetu). Přišel jsem totiz k nějakým penězům a chci do něčeho investovat a zároveň udělat svět jednodušší. Děkuji za odpovedi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Myslím, že tam už nic nechybí, jen je třeba umět vyhledávat. Chybí ti něco konkrétního?
Jaká je představa o jednodušším světě, to by mě zajímalo.

ria*
hodnocení

0x

Já mám v hlavě a v grafice zhruba navrhnutý stránky k jednomu projektu - víceméně sháním jen nějakého nadšeného programátora.. ale moc se mi nechce to svěřovat někomu neznámému, ale je to přesně služba, která mě osobně chybí, byť se asi přes nějaké dlouhé klikání dá také nalézt... - jen se bojím, že krom reklam -alespoň ze začátku - nepůjde o výdělečný projekt.. možná z reklam a podobně... : )..

iz*

Na web neshánějte programátora, stačí Vám kodér.

ria*

Dobré ráno :)

jistě, myslela jsem kodéra, děkuji.. :)

hodnocení

0x

Služeb chybí čím dál víc, bohužel ne na internetu, ale těch skutečných.

Město 10 km od nás. Bývaly v něm ještě před 20 lety 2 opravny obuvi, 1 velká prádelna a čistírna, 1 velký sklenář. Dnes je z čistírny autoopravna, z krámku jednoho pana ševce nějaká pobočka pojišťovny, ten druhý šel do důchodu a jiný už prostě není. Po sklenáři také ani památky. Potřebovala jsem zasklít obraz a musela se hrncovat až do Pardubic, kde si příjemný pan rámař řekl, že to bude stát 1.500 korun.

Takže nám skutečně chybí takové ty služby. Protože nejsou, lidé raději ještě slušné boty vyhodí, není nikdo, kdo by je opravil.

Mnoha ženám chybí nabídka krejčovských služeb. Nemyslím hned salón na šití šatů, ale třeba něco zmenšit, povolit, zkrátit kalhoty, všít nový zip místo rozbitého, zahnout záclony či závěsy apod. Každá žena nemá stroj a neumí si s tím poradit. Je ale pravda, že podobné služby nejsou na zbohatnutí. Ale hodně lidí by je uvítalo.

Tak jsem si posteskla, ale asi jsem Vám neporadila. Ševce či sklenáře po internetu jistě dělat nebudete. Jaga.*:D*

cocinkamichalka*

Ahoj Marcelko, tak u nás tyhlety "krejčovství" převzali Vietnamci. Je to národ šikovný a naučí se asi fakt kde co. Zkrátit kalhoty, vyměnit zip... za pár šupů. U nás na vesnici takhle spravuje oblečení jedna švadlena. Kdo ale o ní neví, tak si to k ní spravit nedá. Za zúžení šatů chtěla posledně 50 Kč, to je skoro zadarmo!

pb®

Za pár šupů? Tuhle jsem chtěla vyměnit zip na dětské kombinéze, protože ne že bych to neuměla, ale zkrátka se mi nechtělo se s tím piplat. Řekli si za výměnu zipu 300Kč, za to si koupím pěknou kombinézu v sekáči. Ona ta cena je asi odpovídající, protože nějakou hodinu až dvě to zabere.

daniell*
hodnocení

0x

Internet je už na tolik přehlcený že si můžete nechat poslat hovno (doslova, bylo to myslím i v TV) nebo nic (také doslova) . Chybý naopak služby reálné a hlavně rozumné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]