Nejste přihlášen/a.
Myslíte, že je reálné sehnat dovolenou k moři na last minute o prázdninách. nejlépe do Bulharska, Turecka, Řecka nebo i jinam. Né Chorvatsko. Jsme dva.(20 let) Bud letecky nebo i autobusem. a alespon aby tam byla polopenze.
Zatím hledám na dovolena.cz, www.invia.cz atd.
Pište svoje ulovky, kam a za kolik jste sehnali dovolenou a přes jakou cestovku. děkuji
Chorvatsko řešíme po vlastní ose, všude jinam jezdíme s Invií. Řecko-Rhodos a Kréta na osobu all inkclusiv na 10 dní oboje cca 13000 letecky a na Rhodosu nepopsatelný zážitek zemětřesení 7,6 stupňů zdarma. Egypt-Sharm na 10 dní all incluziv 12000 (letos bude levnější pokud se nebojíte), Džerba all inclusiv 8dní 10000 ale odlet byl druhý den kdy dcera zájez koupila.
Musíte stále pátrat na internetu a v podstatě mít kufr nachystaný, na slevy máte čas, záleží také na jak dlouho chcete jet, jak moc jste ochotni slevit na ubytování ale já bych autobusem rozhodně do Řecka či Bulharska nejela.
Ne já dovolenou ještě nehledám, je mi jasné, že je brzy. začnu se koukat až tak v červnu,at mám nějaký přehled o cenách.
Do Chorvatska nechci kvuli kamínkové pláži. Jsme mladí, takže cestu autobusem bychom nějak přežili, i když já už jsem taky zvyklá na letadlo,ale myslím si, že letecky do těch 7 000 letadlem neseženem.
Na spani staci stan, misto polopenze si koupite parek v rohliku a stopem ste u more za dva dni.
Vzdyt je vam dvacet. Na co potrebujete poradany zajezd s polopenzi?
Do 7 000 Kč aktuálně asi nic neseženete. Kolem 8 000 Kč mívám busem s polopenzí tak Chorvatsko, Itálii. Letecky bývá levný poměrně Tunisko. Autobusem teď stojí zájezdy na červenec do Řecka a Turecka s polopenzí nejméně kolem 10 000 Kč. Bulharsko o něco levnější tak kolem 9 000 Kč. Tím autobusem jezdí např. CK Bonton, nebo Galatea. Nejvíc se dá ušetřit na first minute. Last minute už někdy ani nejsou tak velké rozdíly.
Proč chtějí lepší ubytování a polopenzi a je jim 20? Protože chtějí něco lepšího než cestovat stopem (nevíte s kterým blbcem jedete) , spát v sezoně v teplém stanu a jíst "párek v rohlíku".Když už si ty peníze vydělali až si je užijí.
Já byl v Černé Hoře za 7000kč (cesta , ubytování , polopenze).Letos jedem do Itálie (bungalov,cesta,polopenze,pojištění) za 5600kč.Kdo hledá najde..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.