Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, když jsem procházel kolem garáže slyšel jsem jako by něco na vrata zlehka škrábalo.Myslel jsem si že to je myš nebo něco ale po chvilince jsem to slyšel znovu.Nyní asi po 2 hod. jsem procházel zase kolem a uslyšel jsem to opět bouchl jsem ale nepřestalo to. Je to takový zvuk jako by někdo na ty dveře (plechové) někdo zlehka škrábal je to přerušovaně. Co to může být? Vítr nefoukal. Myslíte že pracují plechové dveře když mrzne a to vydává záhadný zvuk? Setkal jsem se stím dnes poprvé. Zní to asi divně ale mám strach je otevřít Díky za případné odpovědi!
Taky svůj život mám rád
Každý si řekne (i já) co by tam bylo nic se nestane ale pořád je nějaká pravděpodobnost že tam bude něco zlého!
Není tam světlo a s baterkou by se určitě toho tolik nevidělo.
Kdyby to bylo něco co se bojí tak bych to tím boucháním určitě vyplašil? no ne?
A co když Vám tam někdo vlezl /např. bezdomovec/a teď potřebuje pomoct. Tak zavolejte policii a je to. - stařenka
Nedostal by se tam leda přes barák nebo přes ty vrata ale ty jsou zamklé! Ale máte pravdu, mohl se schovat před mrazem třeba sice nevím jak by se tam dostal ale bude rozumné se tam podívat..Mojim strachem bych mohl zavinit vážnou věc. Půjdu se tam projít skusím to nejdřív oslovit poslechnout a pak asi otevřít.
No jo no dějou se tu divné věci.
Dokonce jsou někdy slyšet v noci šlapoty po půdě a to beze srandy.
Nebudou to nějaký nežádoucí účinky nadměrného užívání léků?pokud ano,chci vědět jakých.. - chci je taky! )
To jen pracuje dřevo. Změnami teploty a vlhkosti. Nebo tam chodí kočka, myš, cokoliv. To že kočka chodí potichu jsou pověry. Chodí potichu, když chce, ale jinak dupe jak slon.
nam dou taky slišet šlápoty na pudě to sme ještě neměli podkroví šel sem se tam ráno podívat a nic potom v noci znovu později sme zjistily že to sou koučky které se šli schovat před zimou protože sme jednou dělali podkroví v noci a ony tam nalezly my sme tam mněly trochu sena starého a ony na to chodily (staré seno protože sme mněly psa Jack rusel terier dnes je již mrtvý stářím umřel před rokem no a on v zimě mu byla zima i ve vitápěné boudě tak se rozhodl skusit vylízd po žebříku na pudu povedlo se potom sme mu tam daly seno a duchnu a pozdějš tam chodil i v létě)
Můžu Vás ujistit že předávkovaný nejsem a ani opilý ne.
Ty šlapoty na půdě jsou jen zřídka.
Ovšem když se probudíte pozdě večer a slyšíte jak by Vám tam někdo chodil není to příjemné!
Tak to bude kuna,škrábe na vrata aby vás vytáhla z domu,a pak si vleze na půdu... Dvoukilová kuna dokáže dupat jak 100kilovej chlap!Nevim jak to dělá,ale je to tak..
Já mám taky zkušenosti s chytáním myší. Před pár lety si tak sedím doma a najednou poslouchám jak to někde pěkně za skříní křoupe. Vemu baterku a hledám a nic. Chvilku počkám a jak rozsvítím tak zase nic. No prostě dva dny jsem takhle pátral po myšce a když už jsem byl bezradný kde ta mrcha je zalezlá sednu před akvárko a čekám až začne zase křoupat a najednou se ozvalo to známé křoupání a nestačím se divit. Na 3D pozadí , které se do akva dělá z "polyše" a posipe se jemným pískem, tak si krásně ansistrus ukusuje řasu a to slavné křoupání jde od něho. S manželkou jsme se mohli potrhat smíchy, když jsme zjistili , že dva dny honíme vlastně ancistruse:D. No prostě příběh jak do Bakalářů.
To myslíte vážně že by šla ta kuna tak slyšet jak chodí? ale zase jak by se tam dostala? A čím se tam živí? Není tam žádné žito pečivo akorát ořechy ale ty neubývají. Je kuna masožravec nemohla by se živit drobnými hlodavci?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.