Nejste přihlášen/a.
Nechtěl by se někdo pochlubit fotkama své koupelny?Budu ji realizovat, tak abych mel nějakou dobrou představuOpravdu to bude jen menší koupelna a žádný hangár
Já to taky řeším delší dobu, jen jsem chtěl třeba nějakej nápad, nebo takGoogluju a googluju, až jsem ugooglovanej
3D realizaci nepotřebuju, to zž jsem zkoušel, ale dík!
Standam- ví o čem mluvím
... nakonec standam neodolal a musel se v té vaně ukazatVelice pěkná představa koupelny, taky by se mi líbila, ale to já budu skromnější
Obklady a dlažbu už mám vybranou(ženská nekompromisně ruzhodla) Takže asi tak
Tady se to úplně zvrhlo chtěl jsem jen,aby se někdo pochlubil...
Fotky nebo vizualizace koupelny nejsou problém...
Ale Vy potřebujete řešení na VAŠI koupelnu.
Takže aby se něco dalo vytvořit, měl by jste dát alespoň půdorys..s rozmery Vaší koupelny.
V případě že se jedná o rekonstrukci, pak záleží kde máte umístěné stoupačky..a to jak kanalizace, tak vodovodu.
Pak napiště kolik peněz na to máte...a pak se s tím teprve dá něco dělat.
doplněno 02.02.11 09:18:Tohle na obrázku je vizualizace jedné naší koupelny,
druhou mohu také vložit..
Ale pro Vás to není vůbec relevantní...Vy potřebujete řešit koupelnu pro sebe..podle svých požadavků, možností..a potřeb.
Pro Vaši představu..se svou koupelnou jsem si projekčně hrál cca 2 měsíce, než jsem "vychytal" vše tak jak jsem si představoval.
Vizualizace v podstatě na 98% odpovídá realitě..nafocené to zatím ale nemám.
2D-3D navrh (vizualizace) je dobra pomucka, ale obavam se, ze tazatel chce videt uz zrealizovanou koupelnu aby mel predstavu
koupelnu na fotce nenahradi pouhy navrh
standam:
Já ale píšu, že reálná koupelna vypadá na 98% jako na vizualizaci..(nafotit ji ale můžu).
Pokud si s tím člověk dá tu práci, pak není důvod proč by vizualizace měla vypadat jinak než skutečná realizace.
Ale znovu říkám, že koupelna má být "šitá na míru"...
Ale pokud tazatel chce, ať za mnou zajde...a "ušiju" mu projekt koupelny jaký bude chtít. Po internetu to ale nedokážu..to opravdu není záležitost pěti minut..
to martincakl:
ja, rozumim, take delam vizualizace apod. sice jineho zamereni, tak vim kolik to zabere.
bohuzel pokud se neudela podobny navrh viz. obr. neni to realita jen urceni kde co bude apod. + nejake odstiny
tazatel chce videt koupelnu v realu a nabrat inspiraci pro svuj prostor
Jasně..
Jenže tazatel mluví o menší koupelně...a vy vložíte obrázek s koupelnou 4x5m,
kde prostor i zařízení působí zcela jinak, než v koupelně malé.
Proto si myslím, že by měl napsat alespoň jaký má půdorys koupelny...jestli je to pravidelný obdélník, čtverec..., nebo "L" tvar..
A co vše by tam mělo být...Respektive se pak můžeme bavit o tom, co se tam reálně vejde.
Zde je naše druhá koupelna.
doplněno 02.02.11 09:26:V obou koupelnách je jak vana, tak sprchový kout...Když už koupelnu jednou dělám (jedna je zcela nová, druhá je předělaná ze staré koupelny), tak ji dělám na 30 let...a chci aby tam bylo vše co tam být má...a bez kompromisů..
Nakonec se mi to jak jsem psal výše po 2 měsících (jistě...nikoliv souvislé práce) podařilo.., např.rohová vana do koupelny "sedla" do stávajícího stavebního otvoru téměř s přesností na 1cm..Ale některé věci jsou atyp...např.skříňka pod velké umyvadlo vyrobená na míru..čekací doba 2 měsíce. Spárořez se několikrát předělával..aby to sedlo i vizuálně..Atypicky jsem musel řešit o přivzdušnění stoupačky kanalizace..atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.