Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupit hru?

Od: radim3* odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu,zda-li má vůbec cenu kupovat originál hry-vlakový simulátor TRAINZ 2010,jestli má grafika bude stačit,jestli hra nebude padat,jestli pojede pod win 7 atd.Mám notebook Toshiba Satellite C 650-145,Win 7 64.Prosím,porovnejte parametry hry a Toshiby a poradte mi jestli jo nebo ne.Popřípadě poradte jiný vlakový simulátor.Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

Zde porovnejte parametry se svými: abcgames.sk/...

vraxan*
hodnocení

0x

Ja by som Vám doporučoval najprv stiahnuť "nie celkom legálnu" verziu hry, vyskúšať si a keď Vám to pôjde v pohode, tak kúpiť. Tak to robím ja. Druhá možnosť je stiahnuť si demo a vyskúšať (aj keď už sa mi stalo, že demo išlo zle a originál hra dobre a naopak)

radim3*
01.02.11 17:30
hodnocení

Demo jde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]