Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tibetska houba, Kombucha

Od: pali15* odpovědí: 3 změna:

Daroval by prosim nekdo v Brne Tibetskou kefirovou houbu, Japonske krystalky nebo Kombuchu? Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

1x

Pro tu tibetskoou houbu kontaktujte někoho z této stránky: zq.zlej.net/... . A Dáša z Prahy by možná poslala houbu poštou.. *palec*

doplněno 29.01.11 19:37:

Pali, hlavně za žádnou z těchto věcí nikomu neplaťte - přebytky se obvykle vyhazují... Jakobyste chtěla někomu platit za slupky od brambor. V google vždy najdete stránku ke každému, co hledáte, a na některé z nich na 99 % objevíte seznam dárců. *palec*

limetka*
hodnocení

1x

Jsem z Brna, kefírovou houbu vám můžu věnovat, množí se jak vzteklá - napište mi do vnitřní pošty nějaký kontakt, teď jsem část houby vyhodila, protože už jí bylo moc, tak až zas naroste (což nebude trvat déle než dva týdny) ozvu se vám a domluvíme se.

radus*
hodnocení

0x

Pokud máte zájem,mohla bych Vám ji sehnat a zaslat poštou :) Když tak napište do vnitřní pošty a domluvily bychom se :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]