Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pár otázek na nějaké podobné hry

Od: jenik* odpovědí: 2 změna:

Zdravím

Měl bych 3 otázky

1)Neznáte někdo nějakou hru jako s.t.a.l.k.e.r shadow of chernobyl?Myslím tím kde máte naprostou volnost po velké mapě,má to trochu prvy rpg,jako třeba vylepšování zbraně, sbírání předmětů atd...mám slabý notebook tak toho moc neutáhnu.I S.t.a.l.k.e.r.a jsem musel vymazat protože se střrašně sekal na 800x600 všechno na low...

Hry jako Half life,Far cry,Just Caused znam,Hellgate london znam taky, tak to ne...

2)Jinak ještě bych se chtěl zeptat jak na Xboxu nebo ps vychází hry typu fight night round 4,UFC 2007,MMA je taková podobná hra na PC?Jde mi o nějakou hru s bojovým uměním nebo tak něco...Nemyslím ale street fightera třeba..prostě simulátor boje,nebo nemusí to být simulátor ale prostě nějaké rvačky, bojové umění, žádné kouzla.

Hry jako street fighter 4,Matrix path of neo a enter the matrix,WWE hry znam...

3)Je nějaká středověká hra, která je podobná hře Mount and Blade?Nemusí mít strategické prvky, stačí mi jenom to šermování a opět žádné kouzla

Hry jako Prince of persia,Assasins creed znam

Děkuju

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

danny*
hodnocení

0x

dobry den, mohu doporucit hru Ghotic 3 nebo 4, je to stredoveke RPG s dalo by se rici nekonecnou mapou, kde objevujete svet pres ruzne prekazky jako Orkove a jine nestvury.

jenik*
hodnocení

To je právě to...mám slabý noťas a takovou hru neutáhnu.Ani Gothic 3...ale dohrál jsem asi 2x gothic 2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]