Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Registrace na FÚ - mám tam jít ještě osobně

Od: elies odpovědí: 1 změna:

Založila jsem si ŽL, dostala jsem z FÚ osvědčení o registraci,DIČ a bla, bla každou změnu jste povinni nahlásit.

Tak nechápu jestli tam mám jít ještě osobně?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

0x

Pokud máte osvědční o registraci a přidělené DIČ, přičemž se dále nic nezměnilo, pak není důvod se na FÚ dostavovat. Leda byste třeba změnila trvalé bydliště apod. Přítel řeší všechno písemně a zatím no problem. Já zase všude chodím osobně, protože se bojím, že úředík papír založí, vyhodí...a raději si na ten papír s razítkem počkám. Nejjistější je zavolat na FÚ a domluvit se - dle příjmení je vám přidělena správcová daně, poradí. Znám jednání s FÚ Ostrava, Praha, Teplice a zatím všichni bez problémů - blbé akorát je, že asi ve 30 % případů nám dali špatné info :( Jo, co si člověk nenastuduje sám, to neví a úřednicím neradno věřit všechno. Případnou kotrolu nezajímá, že vám někdo něco řekl, že... Ale to jen taková douška, zatím se neděste, mějte pořádek v papírech a bude to OK ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]