Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tak to teda byla pravidla!

Od: hejkal® odpovědí: 6 změna:

Stojí to za to, přečíst si tato pravidla...

rád si přečtu i reakce čtenářů...

doplněno 06.02.11 20:36:

sklerotici to mají těžké... doplním ... omlouvám se, byl jsem z nich trochu vedle...

Tak to teda byla pravidla!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

koho čeho, mluvnická?

doplněno 06.02.11 20:39:

taká?

Pro svatou čistotu je zvláště nebezpečno:
1. Dívati se na nemravné obrazy a čísti nemravné knihy.
2. Lehkomyslně se scházeti a přáteliti s druhým pohlavím.
3. Choditi na neslušné hry, představení a tance.
Kdo neuvěří, bude zavržen.

ladinpraha*
hodnocení

0x

To je někdy z 1.republiky, možná ještě starší. Některá by měla platit i dnes.

hodnocení

0x

Mně se to líbí. Úplně by stačilo, kdyby to děcka dodržovala.

Mám ráda takovéto archaické dokumenty. Dýchá z nich ta pohoda a neuspěchanost staré doby.

lui*

Máte pravdu o té neuspěchanosti. Četl jsem to rodině během reklamy, a uvědomil jsem si při tom, že ten text nejde nahlas číst rychle. Zkuste si to. On Vám to prostě nedovolí. Nevím, jestli je to tím slohem, nebo čím.

hm*
hodnocení

0x

Až na to klanění se učiteli apod. na uvedených pravidlech nevidím nic divného. To jen dnešní haranti mají dojem, že by se všechno a všichni měli řídit podle jejich nálad, v ničem jim nebránit a hlavně po nich nic nechtít.

kato*
hodnocení

0x

Mně se to líbí.Tenkrát věděli jak na holomky*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]