Nejste přihlášen/a.
Pěkné dopoledne, chtěl bych trochu poradit ve vztazích
Je mi 17 a ještě jsem neměl holku (ano, vím, trapas :D ) .. O prázdninách jsem se seznámil, nyní již s kamarádkou.. Když jsme se už lépe poznali, potom jsem se nějak dostal k otázce, zda by mohlo být i něco víc a na to padla odpovědět, že jsme prostě jenom kamarádi Myslíte, že mám ustoupit a prostě být jenom opravdu kamarádi nebo se ještě snažit?
)
Dík
Ahoj, tak za a) proč trapas? Nikde není napsané, že musíš začít chodit s holkou v 13 letech. Takže to ber jako normální věc. Kdyby ses snažil o něco víc, může to kamarádku odradit, ale třeba taky ne. Nechej tomu volný průběh.
Děkuji
Samozřejmě, vím, že to taková pohroma není.. Ale prostě kolem mě se točí kamarád vedle kamaráda a v podstatě každý někoho má
Jinak dobrá,d děkuji za pěknou radu, enchám tomu volný průběh, nebudu ani odstupovat a uvidí se )
Já jen, že už kolikrát jsem se "snažil" ale prostě mi začíná připadat, že jsem nejspíše ten špatný já .. :D Asi jsem na tom tak špatně, že mě žádná nechce nebo potom už nevím, v čem by to mohlo být...
Petře, jak by na tebe působila dívka, které bys řekl, že jste "jen" kamarádi, a ona by se přesto snažila tě ukecat, abys svůj postoj změnil.
Mně by muž, který by nebyl schopen nebo ochoten akceptovat mé přání nestál ani za kamarádství.
Takže si dobře rozmysli, jestli ti případná ztráta kamarádství (můžeš dívku znechutit) stojí za další pokusy.
___ To, že jsi do 17 let ještě neměl žádnou holku, neznamená, že bys "na tom byl tak špatně, že by o tebe holky nestály". Znamená to, že´s ještě nepotkal tu pravou.
Nepodceňuje se a "neuháněj" holky, které o vztah nestojí.
Brzy určitě potkáš dívku, s kterou si budeš rozumět, a která o tebe bude mít stejný zájem jako ty o ni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.