Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levne letenky do usa

Od: marabu* odpovědí: 4 změna:

jake mate zkusenosti? kde sehnat levny letenky (ca 14dni na prelomu srpen/zari).

do JFK nebo nejlepe SLC.

S csa (skyteam, samo delta) to vyjde na 15, coz uz celkem jde.. ale jesli ma nekdo nejaky dalsi napad...?

Diky:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

www.expedia.com

doplněno 08.02.11 09:18:

Podstatná sleva se dá sehnat v akcích, ale tam je potřeba určitá flexibilita v termínech a hlavně to většinou bývá na poslední chvíli (0-2 měsíce předem). Může se také stát, že v daném termínu stejně nic nebude a bude až třeba za měsíc. Stejně tak se může stát, že bude let na jiné letiště a bude potřeba dokoupit vnitrostátní přelet. Na druhou stranu se ale dá podstatně ušetřit na financích.

www.akcniletenky.com

www.akcniletenky.cz

www.akcnilety.cz

marabu*
hodnocení

jj, expadia.com, tam jsem nasel asi za myslim1094USD az do SLC, sice tam 2x a z5 1x presedat... ale s BA to bude dobrej let...

A premyslim jeslti ot koupit uz ted, nebo jeste na neco cekat.. ale cena se bude spise zvysovat, predpokladam..

Taky jsem uvazoval, jestli se treba dostat nekam a pak vnitrostatni, jenze ten prelet vetsinou vyjde daz, nez takhle dohromady, zvlast kdyz se koupi rovnou i zpatecni let.

Navic kdyz ma pak nejaky letadlo zpozdeni a nestihnu to a je to koupeny dohromady, je to ok. Kdyz to koupim zvlast, je to muj problem...

Jeste premyslim nad terminem, myslim si ze asi jlepsi ten prelom srpen/zari.. uz nebude takove vedro a v zari uz bude vsude min lidi /skola, prace../

Do SLC je ta cena docela ucházející. Není to až tak obsazovaná destinace a nedá se čekat nějaká akce - jedině nějakou extrémní slevu třeba do New Yorku a pak ten vnitrostátní let. Můžete to sehnat levněji a nemusíte - to je taková loterie.

Pro zajímavost jsem řešil podobný problém poměrně nedávno. V polovině července jsem se rozhodnul, že si udělám výlet a v polovině srpna jsem letěl. Takže ve stejném termínu jako plánujete. Harmonogram jsem pak vzhledem k nedostatku času na přípravu přizpůsoboval letenkám. Nakonec jsem letěl z Prahy na JFK (zpáteční) za 12500,-, pak vnitrostátní z JFK přímý do SLC za 3200,- a nakonec ze SFO z jedním přestupem do LGA za 2500,-. Takže jsem se dostal na letenkách lehce přes 18 tisíc.

marabu*
hodnocení

tak jsme vcera vecer koupili za tu cenu co sem rek.. akorat o nakej den jinam... ty "moje" dny uz byly o neco drazsi:)

Jinak chtej 15USD/letadlo az rezervaci mista... a nebo pak v kiosku pred letem zadaco.. Ale ty dva dlouhy si asi koupime dopredu.. a ty dalsi prelety po dvoiu hodkach..na ty zatim kaslem... Resp budem koukat jaxe to obsazuje a treba koupime.. ale na ty dva desetihodinovy koupime uz ted, aby sme meli mista u nouzovejch vychodu, vic mista na nohy:)

A letime asi jumbem...

doplněno 10.02.11 09:39:

navic ted je i docela brej kurs CZK/USD, takze taky trochu duvod to zbytecne neoddalovat:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]