Společnost FreeHome Autor: lucyla® Datum: 29.08.09 17:38 odpovědí: 5 Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s firmou FreeHome. Ve vyhledávači se mi vždy zobrazí spousta nabídek od různých lidí spolupráce s touto firmou, prý se zabývají reklamou a dokonce spolupracují s jednou významnou bankou. Tváří se velice seriozně, dokonce je to údajně akciová společnost, ale žádné oficiální stránky nemají, také jsem je nenašla v rejstříku firem. Zdá se mi to tedy velmi podezřelé. Zdá se, že s touto společností již nějaké zkušenosti lidé mají, bohužel na pana manažera Ferka ze stromu odpovědí u výše okopírované otázky se nedá reagovat, otázka je uzavřena. Ale souhlasínm s "alfem"z diskuse, je to podivná firma, viz odkaz : podvodnici.phorum.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.