Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak originálně darovat byt

Od: salimen odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,příznám se, jsem člověk bez fantazie *smich*

Chtěl bych posbírat pár tipů, jak originálně darovat "byt", respektive klíč od něj...

Za všechny typy všem moc děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Něco ve stylu "Fort Boyard"?

S drobnými úpravami samozřejmě.

marenka*
hodnocení

0x

Já bych koupila kasičku ve tvaru domečku. Někde jsem jí viděla, buď je plechová, nebo z plastu, to je jedno. Ty klíče bych dala k ní. Předpokládám, že se ten obdarovaný bude divit, že tak velké klíče do malého zámečku nepasují a pak bych řekla, že budou patrně od jiného zámku. *ua*

hodnocení

0x

Já osobně mám fantazie dost, ale bylo by mi úplně, ale úplně jedno, jakým fádním, klišovitým způsobem by jste mi daroval byt...respektive dekret od něj... já už si vyměnit zámek umím...

takže pokud Vás nic nenapadne, nebo nikdo něco originálního neporadí, tak prosím berte na vědomí, že jsem byl první, kdo se hlásil o ten byt, s jehož darováním máte problémy...

s pozdravem hejkal

salimen
hodnocení

Zdravím Hejkale.

Z Vašeho příspěvku je Vaše fantazie očividně daleko za hranicemi té mé, o tom nepochybuji. Nicméně k Vaší smůle už budoucího vlastníka mám, jinak bych Vám ho určitě dal, abych nemusel vymýšlet fádní a klišovitý způsob jak Vám ho předat.

Tak třeba někdy příště ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]