Nejste přihlášen/a.
téměř neprodejná. raději si za 300,- Kč koupím v marketu čerstvou. rok zakoupení o ničem nevypovídá. ta whisky je stále dvouletá. možná bezcenná díky nevhodnému skladování...
whisky získává na kvalitě skladováním v původním sudu... pak by to byla, pro někoho, pecka. zkusil bych jí vypít...
1000-1500
Přesně tak nechápu lidi že pořád věří že si alkohol něco z toho skla vytáhne vždyť sklo je rezistentní , jak píše rádce předemnou jedině v sudu a cena je ta za kterou se prodává nyní v obchodě . Na té flašce je jen zajímavé že to nikdo za tak dlouhou dobu nespotřeboval cena maximálně sběratelská
Sem si vzpomněl taky mám ve skříni v obyváku jednu sice je z r 95 není tak stará ja vaše a mám ji jako úplatek a vydržela protože tady ty patoky nepiju je to pro mě jen zajímavost právě jen vtom že je tak dlouho plná
Ano,ano.Není to jako u alkoholických nápojů,které jsou vyrobeny za účelem stárnutí a tím vylepšení chuťových vlastností.Platí to o slivovici ,koňacích i Whiskey.Nápoje pro přímou spotřebu dlouhodobým skladováním mění také složení a chuťové vlastnosti,ale nekontrolovatelně.Totéž platí i o víně.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.