Nejste přihlášen/a.
Zdravím, můj problém je celkem jasný - Jak najít jednoho člověka mezi miliony? :O
Včera jsem jela trolejbusem a byl, tam kluk, který mě zaujal. Pokukoval po mně. První mi to bylo celkem jedno, ale pak jsem se i já na něho pořád dívala. Když jsem vystoupila, naposledy jsem se na něho podívala, on se díval taky. Usmála jsem se na něho a on mi úsměv vrátil... )
Nemožné se znovu potkat...
Takových ještě bude Jestli tím trolejbusem jezdíte častěji, třeba na něj znovu brzy narazíte. Taky je možné vyvěsit někde inzerát a popsat toho kluka, číslo trolejbusu a den a hodinu, kdy jste se viděli a třeba to dát na facebook, poprosit kamarády o sdílení. Člověk nikdy neví, třeba se mu to donese
Možná zkusit jet příště ve stejný čas, stejným trolejbusem... Mě když takto zaujal jeden kluk při venčení psa na procházce, vyšla jsem příště ve stejný čas, stejnou trasou a jeho to napadlo také ..
Miliony urcite ne.
Nejvetsi mesto v CR, kde jezdi trolejbusy je Brno, takze nejhorsi varianta je cca 400 tisic lidi.
A nejhorší je,že si člověk až "pak" uvědomí,že měl udělat něco jinak. Tím samozřejmě nechci říct,že ho třeba nepotkaš,ale mluvím z vlastí zkušenosti. kdyby šlo pár důležitých okamžiků vrátit zpět,zachoval bych se jinak. Moc ti přeju aby jsi ho ještě potkala. Třeba to je právě "on" a bylo by škoda o to přijít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.