Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít jednoho člověka mezi miliony?

Od: deniska* odpovědí: 15 změna:

Zdravím, můj problém je celkem jasný - Jak najít jednoho člověka mezi miliony? :O

Včera jsem jela trolejbusem a byl, tam kluk, který mě zaujal. Pokukoval po mně. První mi to bylo celkem jedno, ale pak jsem se i já na něho pořád dívala. Když jsem vystoupila, naposledy jsem se na něho podívala, on se díval taky. Usmála jsem se na něho a on mi úsměv vrátil... :))

Nemožné se znovu potkat...

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

claire*
hodnocení

0x

Takových ještě bude *hej* Jestli tím trolejbusem jezdíte častěji, třeba na něj znovu brzy narazíte. Taky je možné vyvěsit někde inzerát a popsat toho kluka, číslo trolejbusu a den a hodinu, kdy jste se viděli a třeba to dát na facebook, poprosit kamarády o sdílení. Člověk nikdy neví, třeba se mu to donese ;)

deniska*
hodnocení

Děkuju moc :) Ale toto asi u mě nepůjde.. nejsem asi typ, co by to zveřejňoval mezi kamarády.. i když je fakt, že tak se na něho dá teoreticky narazit. Ještě jednou děkuju.

ria*
hodnocení

0x

Možná zkusit jet příště ve stejný čas, stejným trolejbusem... Mě když takto zaujal jeden kluk při venčení psa na procházce, vyšla jsem příště ve stejný čas, stejnou trasou a jeho to napadlo také :)..

deniska*
hodnocení

Děkuju O:) Přesně tohle mě taky napadlo, zkusím to.. ale pravděpodobnost je i tak dost malá...
A můžeš mi povykládat váš příběh? :))

hodnocení

0x

Sherlok Holmes našel pana Lelíčka na fotografii diváků na sokolském sletu, To tady asi nebude fingovat, ale jinak náhoda je nepředvídatelná.

figurek*
hodnocení

0x

náhody nejsou zase tak moc náhodné. Zkuste tou linkou jezdit častěji, stejným směrem ve stejný čas.

deniska*
hodnocení

Děkuju. Mám to v plánu :) ...ale pochybuju.

hodnocení

0x

Miliony urcite ne.

Nejvetsi mesto v CR, kde jezdi trolejbusy je Brno, takze nejhorsi varianta je cca 400 tisic lidi.

deniska*
hodnocení

Nooo... a u mě ještě tím líp.. mě se týká Zlín... :D :)

ohneta*

A nebyl jsem to já :D

deniska*
hodnocení

Hm... malá pravděpodobnost :D

ohneta*

Nejspíš jo, určitě jsem na tebe už moc starý :D

deniska*
hodnocení

No, možné je všechno :D

hodnocení

0x

A nejhorší je,že si člověk až "pak" uvědomí,že měl udělat něco jinak. Tím samozřejmě nechci říct,že ho třeba nepotkaš,ale mluvím z vlastí zkušenosti. kdyby šlo pár důležitých okamžiků vrátit zpět,zachoval bych se jinak. Moc ti přeju aby jsi ho ještě potkala. Třeba to je právě "on" a bylo by škoda o to přijít.

deniska*
hodnocení

Moc ti děkuju za podporu. :)

No, chápu tě. Taky, kdybych měla kolikrát na výběr pár věcí bych změnila a udělala jinak..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]