Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O cem se bavit s holkou

Od: clovek7* odpovědí: 7 změna:

zdar je mi 15 a chtel bych se vic seznamit s jednou holkou ( 15 ) odnas ze tridy ale jaksi nevim o cem se s ni bavit

cekam s ni kazdej den rano pul hodiny na bus a sme tam jen my dva ale vzdycky je tam jen trapny ticho a ja bych se s ni rad bavil ale jaksi nevim o cem :(

poradte prosim

a omluvte prosim chyby v textu ale psani na klavesnici ani cestina nejsou moje silny stranky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

0x
Třeba o tom jak rychle a na kolik spisovně umí psát na klávesnici, že jsi v sobotu psal dotaz na net o čem se s ní máš bavit a moc ti to nešlo. Můžeš totiž úplně o čemkoliv. O tom jaká je ta učitelka kráva, jak jsi zvoral písemku, vždyť jestli spolu chodite do třídy tak toho máte hodně společného.

isteron
hodnocení

0x

Najlepšie je pri debatách hovoriť o tých, ktorí nie sú prítomní. To je hlavne pre ženy výborný námet.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Témat máš spousty - společné zájmy, co dělal o víkendu/ci bude dělat, zda se těší na prázdniny, něco o škole... jen se s ní pak nespojuj přes Facebook a podobně, to by nemuselo dopadnout dobře.

iz*
hodnocení

0x

Mluvit můžeš začít o čemkoliv, o čem něco víš (, aby hned po její první nebylo zase trapné ticho). Postupně zjisti, co ji zajímá, a mluv o tom, co zajímá vás oba.

doplněno 14.09.13 20:52:

Oprava (vypadlo mi slovo): ... po její první reakci ...

petrkess*
hodnocení

0x

Třeba - spolužáci, škola, úkoly. Nauč se dobře nějaký předmět, a nabídni jí, že jí to vysvětlíš. Zjisit, jestli jí něco nechybí, a domluv se, že jí to půjčíš při hodině (dobrá kalkulačka, super úhloměr atd.) Řekni jí taky , že nemáš její číslo. Ona ti ho dá, a ty jí občas můžeš napsat.

asiasi*
hodnocení

0x

Pozoruj ji ve třídě jaké má sklony, co jí je sympatické a podle toho se zařiď. Možná poznáš, že bys s ní neměl ani o čem mluvit. Nebo se musíš stýkat s těmi, u kterých takové problémy nemáš a jde ti konverzace sama od sebe.

jh11

Já bych se jí nejdříve zeptal jestli už má kluka.

Potom bych pokračoval, buď že je to dobře nebo že je to špatný.

Podle toho jak odpoví.

Řekl bych že např. to je špatný kdy ž nemá žádnýho kluka a že ty taky nemáš žádnýho kluka,

protože prostě na kluky nejseš.

Potom bych zjiš´toval jestli se od někud neznáme

třeba z pohádkovýho lesa a neopomenul bych dodat že jsem seděl na stromě a dělal cukrů, cukrů

a na tom .. krůůůů bych si dal opravdu záležet.

Taky bych se zeptal na plány do budoucna

až budu velký budu pěstovat fčely už mám dvě...

A zavzpomínal bych na mateřskou školku jaký to bylo fajn po obědě spát

ale my sme nespali

ale ukazovali si frantíky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]