Nejste přihlášen/a.
zdar je mi 15 a chtel bych se vic seznamit s jednou holkou ( 15 ) odnas ze tridy ale jaksi nevim o cem se s ni bavit
cekam s ni kazdej den rano pul hodiny na bus a sme tam jen my dva ale vzdycky je tam jen trapny ticho a ja bych se s ni rad bavil ale jaksi nevim o cem
poradte prosim
a omluvte prosim chyby v textu ale psani na klavesnici ani cestina nejsou moje silny stranky
Pozoruj ji ve třídě jaké má sklony, co jí je sympatické a podle toho se zařiď. Možná poznáš, že bys s ní neměl ani o čem mluvit. Nebo se musíš stýkat s těmi, u kterých takové problémy nemáš a jde ti konverzace sama od sebe.
Já bych se jí nejdříve zeptal jestli už má kluka.
Potom bych pokračoval, buď že je to dobře nebo že je to špatný.
Podle toho jak odpoví.
Řekl bych že např. to je špatný kdy ž nemá žádnýho kluka a že ty taky nemáš žádnýho kluka,
protože prostě na kluky nejseš.
Potom bych zjiš´toval jestli se od někud neznáme
třeba z pohádkovýho lesa a neopomenul bych dodat že jsem seděl na stromě a dělal cukrů, cukrů
a na tom .. krůůůů bych si dal opravdu záležet.
Taky bych se zeptal na plány do budoucna
až budu velký budu pěstovat fčely už mám dvě...
A zavzpomínal bych na mateřskou školku jaký to bylo fajn po obědě spát
ale my sme nespali
ale ukazovali si frantíky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.