O ukončení její platnosti jsem četla dnes v Blesku z 2. února. Prohledala jsem vše, kde jsem si myslela, že bych mohla mít nějaké takové menší bankovky. S obsahem v pěněžence jich mám celkem12 kusů, tak je musím honem použít při placení. Děkuji za odpovědi.
Neplatné budou skutečně od 1.dubna. Potom je Vám do určitého data vymění v bance. Po této době ještě můžete neplatné bankovky vyměnit v ČNB.
Dostala jsem 4 neplatné stovky ( z roku 1993) a nevšimla jsem si toho. Poslední termín výměny v bance byl 31.leden, ale bohužel minulého roku. Tak jsem ty neplatné poslala dceři do Prahy, ať si je tam smění.
Nebojte, ještě budou v oběhu. Já četla denní tisk náhodně, jinak bych to také nevěděla. Myslím si, že takových majitelů padesátikorun jako já, bude více.
Dnes jsem dostala při nákupu hned 3 kusy, u nás je ještě vydávají. Ještě musím ale prozradit, že mám v pokladničce ještě nejméně 100 kusů, ale zatím jsem jí nenašla. Až jí najdu, tak si koupím konečně fotoaparát. Budu mít asi problémy při placení, tuším , že berou pouze 10 kusů z dané hodnoty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.