Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Končí papírové padesátikoruny?

Od: brunecova® odpovědí: 10 změna:

Je to pravda, že 31. března 2011 s ní můžeme zaplatit naposledy?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

binka*
hodnocení

0x

Ano, je to tak. Já už papírovou padesátku neviděla, ani nepamatuji ...:)

pt®

nevím, zda končí 31,3 2011, ale opravdu končí. Tak prohledat kapsy u oblečení ve skříni, jestli se tam nějaká papírová nenajde a utratit. - stařenka

hodnocení

O ukončení její platnosti jsem četla dnes v Blesku z 2. února. Prohledala jsem vše, kde jsem si myslela, že bych mohla mít nějaké takové menší bankovky. S obsahem v pěněžence jich mám celkem12 kusů, tak je musím honem použít při placení. Děkuji za odpovědi.

pt®

Tak honem koupit něco nového, ať Vás beránek na Velikonoce nepokaká /to je legrace/. :)- stařenka

marenka*

*smich* mě jí teď naopak všude cpou horem dolem. *zed*

hodnocení

0x

Neplatné budou skutečně od 1.dubna. Potom je Vám do určitého data vymění v bance. Po této době ještě můžete neplatné bankovky vyměnit v ČNB.

Dostala jsem 4 neplatné stovky ( z roku 1993) a nevšimla jsem si toho. Poslední termín výměny v bance byl 31.leden, ale bohužel minulého roku. Tak jsem ty neplatné poslala dceři do Prahy, ať si je tam smění.

lidus*
hodnocení

0x

Končí, manžel si chtěl jednu založit ale už obešel spousty obchodů i poštu a papírové nemají.

hm*

A já truhla jsem nedávno jednu dostal a místo, abych si ji nechal, jsem jí zas zaplatil. :(

hodnocení

Nebojte, ještě budou v oběhu. Já četla denní tisk náhodně, jinak bych to také nevěděla. Myslím si, že takových majitelů padesátikorun jako já, bude více.

hodnocení

Dnes jsem dostala při nákupu hned 3 kusy, u nás je ještě vydávají. Ještě musím ale prozradit, že mám v pokladničce ještě nejméně 100 kusů, ale zatím jsem jí nenašla. Až jí najdu, tak si koupím konečně fotoaparát. Budu mít asi problémy při placení, tuším , že berou pouze 10 kusů z dané hodnoty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]