Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volební preference?

Od: yes odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,hledám stránky kde najdu aktuální informace o preferencích politických stran do voleb?děkuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

culdabulda1*
hodnocení

0x

pro "yes"

- to je otázka, která se zde opakuje tím častěji - jak brzy se volby blíží-! Mnoho lidí bude volit menší strany, kterých se zde vyrojilo mnoho. Já osobně bych volila stranu Tomia Okamury -! - proč nezkusit jiné myšlení, nežli české - které se zatím za 24 let moc neosvědčilo -!

- A věřím, že on a jemu podobní by vládnul dobře - ale pro mne je to zatím zatím jenom perspektiva pro mladou generaci do budoucnosti - vzhledem k tomu, že je to v současné době strana začínající a menšinová.

- ale jsem důchodce - a potřebuji pomoc TEĎ HNED a OKAMŽitĚ -! - takže musím volit stranu silnou, která by byla schopna - alespoň částečně - splnit své volební sliby vůči důchodcům -! Děti nemám, - a příštích voleb se třeba ani nedožiju - potřebuju pomoc TEĎ - takže koho mám asi volit-?! Zdravím. Marcela.

hodnocení

0x

Pokud hledáte volební prference za účelem rozhodování koho volit tak je to pěkná kravina, já bych zakázal jejich zveřejňování, myslím, že velkou část voličů to dost ovlivňuje.

Někoho to možná překvapí ale volební preference jsou na stránce s názvem volební preference
volebni-preference.cz/...
Mezi náma - příliš aktuální pořadí tam teda nenajdete. V seznamu dokonce úplně chybí Babišovo ANO a přitom podle některých odhadů aktuálně má tahle strana už přes 10%. Pro člověka vaší věkové kategorie by to nemusel být špatný tip.
doplněno 14.09.13 18:31: Tady je ale pěkný článek
sanep.cz/...

vlasatec*
hodnocení

0x
Aktualni preference vám nikdo teď neřekne, jen si je vymyslí, je velké množství nerozhodnutých a ještě větší množství malých stran.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]