Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,hledám stránky kde najdu aktuální informace o preferencích politických stran do voleb?děkuju
0x
pro "yes"
- to je otázka, která se zde opakuje tím častěji - jak brzy se volby blíží-! Mnoho lidí bude volit menší strany, kterých se zde vyrojilo mnoho. Já osobně bych volila stranu Tomia Okamury -! - proč nezkusit jiné myšlení, nežli české - které se zatím za 24 let moc neosvědčilo -!
- A věřím, že on a jemu podobní by vládnul dobře - ale pro mne je to zatím zatím jenom perspektiva pro mladou generaci do budoucnosti - vzhledem k tomu, že je to v současné době strana začínající a menšinová.
- ale jsem důchodce - a potřebuji pomoc TEĎ HNED a OKAMŽitĚ -! - takže musím volit stranu silnou, která by byla schopna - alespoň částečně - splnit své volební sliby vůči důchodcům -! Děti nemám, - a příštích voleb se třeba ani nedožiju - potřebuju pomoc TEĎ - takže koho mám asi volit-?! Zdravím. Marcela.
0x
Pokud hledáte volební prference za účelem rozhodování koho volit tak je to pěkná kravina, já bych zakázal jejich zveřejňování, myslím, že velkou část voličů to dost ovlivňuje.
volebni-preference.cz/...
Mezi náma - příliš aktuální pořadí tam teda nenajdete. V seznamu dokonce úplně chybí Babišovo ANO a přitom podle některých odhadů aktuálně má tahle strana už přes 10%. Pro člověka vaší věkové kategorie by to nemusel být špatný tip.
doplněno 14.09.13 18:31: Tady je ale pěkný článek
sanep.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.