Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,hledám stránky kde najdu aktuální informace o preferencích politických stran do voleb?děkuju
pro "yes"
- to je otázka, která se zde opakuje tím častěji - jak brzy se volby blíží-! Mnoho lidí bude volit menší strany, kterých se zde vyrojilo mnoho. Já osobně bych volila stranu Tomia Okamury -! - proč nezkusit jiné myšlení, nežli české - které se zatím za 24 let moc neosvědčilo -!
- A věřím, že on a jemu podobní by vládnul dobře - ale pro mne je to zatím zatím jenom perspektiva pro mladou generaci do budoucnosti - vzhledem k tomu, že je to v současné době strana začínající a menšinová.
- ale jsem důchodce - a potřebuji pomoc TEĎ HNED a OKAMŽitĚ -! - takže musím volit stranu silnou, která by byla schopna - alespoň částečně - splnit své volební sliby vůči důchodcům -! Děti nemám, - a příštích voleb se třeba ani nedožiju - potřebuju pomoc TEĎ - takže koho mám asi volit-?! Zdravím. Marcela.
Pokud hledáte volební prference za účelem rozhodování koho volit tak je to pěkná kravina, já bych zakázal jejich zveřejňování, myslím, že velkou část voličů to dost ovlivňuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.