Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenos fotografie

Od: milena* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mohl by mi někdo poradit jak na přenos fotografie na tričko? Pracuji s přenosovým médiem Power print. Když už se přenos povede, tak se následným praním fotka seoere, zkoušela jsem více technologií ale stále mi to nejde. Pojud má být fotografie pěkná, tak je to velice tvrdé a na nošení by to nebylo příjemné. Budu ráda za jakékoliv zkušenosti. Děkuji Milena

doplněno 08.11.13 12:51:

měl by tedy někdo nápad k čemu přenosové médium použít? pořád si myslím, že by to na tričko šlo, ale bude to asi o vrstvě lepidla. Milena

doplněno 08.11.13 12:53:

Dobrý den, mohl by mi někdo poradit jak na přenos fotografie na tričko? Pracuji s přenosovým médiem Power print. Když už se přenos povede, tak se následným praním fotka seoere, zkoušela jsem více technologií ale stále mi to nejde. Pojud má být fotografie pěkná, tak je to velice tvrdé a na nošení by to nebylo příjemné. Budu ráda za jakékoliv zkušenosti. Děkuji Milena
doplněno 08.11.13 12:51:

měl by tedy někdo nápad k čemu přenosové médium použít? pořád si myslím, že by to na tričko šlo, ale bude to asi o vrstvě lepidla. Milena

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

momo*
hodnocení

0x

Dobrý den. Z vlastních zkušeností vám řeknu, že to doma neuděláte. Domácí výroba potisku taky vypadá pěkně ale dlouho nevydrží. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]