Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblečení na maturitní ples

Od: pavlina93* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, tak nás čeká maturitní ples dcery.

Můžete mi poradit co na sebe jako rodičové?

Já se přiznávám, že šaty ani sukně nenosím a ani bych se v nich dobře necítila. A to je ten průser.

Můžu jít např. v černých kalhotách a halence? A co pánové musí mít oblek?

V životě jsem na takovém plese nebyla, tak ani nevím co se nosí. A hlavně roby a oblek neunosíme nejsme plesový maniaci.

Omlouvám se za hloupou otázku.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

0x

Pán bez obleku by byl skutečně oblečením mimo mísu. I tu kravatu to chce.

Pokud máte skutečně hezkou společenskou halenku, skutečně společenské kalhoty, společenské doplňky, psaníčko a společenské boty, ano, snese se to. Ale rozhodně ne halenku a kalhoty jako do kanclu.

25.11.12 17:17

*palec**palec**palec*

ladaadal*
hodnocení

0x

Maturitní PLES- to znamená společenské oblečení. Nevím jak u vás, ale když jsem dělával vyhazovače, tak se občas stalo, že jsme prostě někoho nepustili dovnitř, a to mohl být odkud chtěl. Chlap v riflích nesměl vůbec za pokladnu a ženská v tričku měla taky smůlu, takže je to na tvém uvážení, ale měli byste oba své dítě reprezentovat, aby se nemuselo stydět.

adamita
hodnocení

0x

no u nas na plesa byla spousta lidi v riflích a vytahaným svetru:( Jo holt jsme byli jen ISŠT

hodnocení

0x

Dobrý den, já myslím že pánové nemusí mít přímo oblek - snesou se i tmavé kalhoty, košile a k tomu třeba světlé sako. Jako žena si můžete vzít společenské kalhoty a halenku, proč ne, ale pro tancování je určitě lepší nějaká sukně nebo šaty - viděla jsem na plese ženy v normálních letních šatech, žádné společenské róby nejsou nutné. Hlavně si vemte něco, v čem se budete cítit dobře, abyste si mohli večer užít - držím palce :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Jen doplním že sukně či šaty by neměly být více jak 15cm nad koleny.Takže volte delší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]