Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co příteli k narozkám?

Od: whirpie* odpovědí: 26 změna:

Ahoj..Právě jsem se zaregistrovala, protože potřebuju vážně poradit..:) Přítel má z a14 dní narozeniny, kulatou 30ku...A já prostě nevím, co mu darovat...Jsem vážně bez fantazie...Žádnej šperk mu dávat nechci, to jsem mu dala k Vánocům.. A oblečení taky nee, na to si moc nepotrpí.. No tak něco o něm - abstinent, kuřák, takovej menší kutil domácí. Od kolegyně z práce mu nechám upíct slanej dort, ona je dělá vážně dobrý, ale chtělo by to ještě něco...Tak mi poradtě prosím, někdo...Děkuju...:)

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Také záleží na Vašem rozpočtu...

1. můžete zkusit z kuřáka a abstinenta udělat třeba nekuřáka a alkoholika:), no ne...třeba by se naučil pít dobré značkové víno s přívlastkem...a kdyby k tomu přestal kouřit, jeho zdraví by to jen prospělo.

2. jestli máte více peněz, kupte mu třeba pěkné kvalitní hodinky...to je dárek na 10 i více let

3. pokud je kutil, tak mu kupte něco do dílny...(ale nevím co již má a co ne,to musíte vědět Vy).

4. ještě o něm něco napište...třeba nás něco napadne...co dělá ve volném čase..sportuje? má nějaké jiné záliby?

whirpie*
hodnocení

TAk alkoholika z něj udělat nemůžu, on pít přestal kvůli epilepsii už před 7 lety...a odnaučit ho kouřit - to by byl nadlidskej úkol..Prej mu aspoň jeden zlozvyk musí zůstat, jinak už by byl dokonalej...:-D

Jinak hodinky nenosí kvůli práci - dělá v lese a že mu vadí na rukou.,něco do dílny - to mě taky napadlo, jenže já jsem antitechnickej talent, s bídou poznám kladivo a kleště...:-D

Tak hodinky se dají sundat, že..:)

Nějaký aku šroubovák...vrtačku...to je opravdu otázka co již v dílně má..a co ne..nebo co by potřeboval.

vraxan*
hodnocení

1x

Záleží na rozpočtu.

- hodinky (dají se koupit i odolné, ale je možné, že manžel vám tím, že řekl, že by si je pořád musel dávat dole, jen naznačil, že ho nějak moc takový dárek nebere)

- pokud nějaký nástroj, tak aku vrtačku asi ne, to už asi má, pokud je jaký taký kutil. Hodilo by se koupit něco, co mu ještě chybí a hlavně značkové, žádne baumax levné čínske šunty.

- nebo koupit nějaký zážitek, ten závodní okruh, co byl navrhován není zlý nápad. Nebo škola smyku, kde se můžete bezpečně vyblbnout na kluzkém povrchu. Ještě například ten seskok padákem, projížďka tankem/bojovým vozidlem pěchoty, jízda luxusním autem

- nebo nějakou vymakanou autodráhu...vážně (To mi připomíná vtip: "Jaký je rozdíl mezi autodráhou a ženskými prsy? Žádný, oboje je určeno primárně pro děti ale hrají si s tím tatínkové":D )

darujsen.cz/...

georges*
hodnocení

1x

Co třeba nějakou pěknou kytku?

Co příteli k narozkám?
georges*
28.01.11 15:22

Další tip

Co příteli k narozkám? #2
georges*

Ovšem fialky, ty vždycky potěší

Co příteli k narozkám? #3
georges*

Případně láhev dobrého vína, ta taky neuškodí

Co příteli k narozkám? #4

Víno - dobrý, ale sklepmistr neeee. Doporučuji odrůdové, nebo i cuvee. Co takhle valentinské růžové (svatovavřinecké)? ravis.cz/...

georges*

Ale to je rakouskej sklepmistr!

Leda tak. Ale stejně dávám přednost odrůdovým vínům, i když kvalitní cuvée

je rovněž skvělé ( zena.centrum.cz/...)

buss
hodnocení

1x

Kopu šprcek a mět se k němu.

kuklik*
hodnocení

0x

Ahoj, jsem kuřák a dost silnej. jednou jsem od přítelkyně dostal benzinovej zapaovač ZIPPO, bez něj nedám ani ránu. Radši stratím peněženku než ten zapalovač... ;) Ale když si ho člověk koupí sám, tak nemá ani poloviční hodnotu.

možná ti to poradí možná ne, ale tak jako tak přeji krásný den a šťastnou ruku při výběru :)

Zippo je klasika, ale originál bude myslím docela drahý. Ani vlastně nevím, kde se dostane, jhsa nekuřákem. Ake jednou jsem bráchovi koupil v jedné trafice, co vede taky dárkové předměty, neoriginální, typ ZIPPO, a byl s ním spokojen.

Jinak škoda, že je abstinent, jinak bychporadil pěknou placatku. Ale teď mne napadlo: co takhle koupit mu skotský šlechtický titul? (viz novinky.nakupka.cz/... nebo netradicni-darky.cz/...) a jinde dle Googlu)

radus*
hodnocení

0x

Co třeba nějaký poukaz na masáž,let balónem,seskok padákem,víkendový pobyt v pivních lázních nebo mu třeba plnit nějaké přání o kterém mluví už pár roků že by se chtěl třeba projet v nějakém autě nebo tak něco? Zkuste se podívat , třeba tady a možná Vás něco osloví : firmanazazitky.cz/... ;)

abobina
hodnocení

0x

Já manželovi koupila ke kulatinám jízdu (silným autem) po závodním okruhua skoro do teď (už je to pul roku) o tom mluví...

myse*

dobrou knihu...

do lesa? pořádné boty , nového kulicha s vééélikou bambulí a buzolu aby trefil zpátky...

já nevím, chce to vymyslet nějakou pitomost, která ho pobaví...

doplněno 28.01.11 13:50:

p.s. ještě mě napadlo - dárkový poukaz do dobré hospody na pořádnou flákotu masa... (na to se chytne ten můj...)

hodnocení

0x

A co tohle:

zerty.cz/...

hodnocení

0x

www.starregistry./... ...co treba toto?..

lidus*
hodnocení

0x

Záleží co má rád, zkuste třeba tandemový seskok padákem cca 6000kč. Kutil, tak co nějaké nařadíčko co mu chybí? Má nějakého koníčka? Cyklistovi nový dres nebo něco na kolo, střelci zase třeba čištění na zbraně (moc víc toho sama bez zbrojáku nekoupíte) střelecké rukavice bez zkoušení nebrat, Lyžaři zas něco na lyže¨, pěkné DVD-CD, knihu, nůž-potěší chlapa vždycky.

georges*

Přesně tak, nůž vždycky potěší, třeba armádní.

Co příteli k narozkám? #5

jarahosek*
hodnocení

0x

Já teda nevím ale 30ti letý chlap je pořád ještě dítě:) Co takhle autodráhu, auto na dálkové ovládání nebo něco kvalitnějšího. Třeba luxusní spodní prádlo pro vás. Stejně na něj bude čučet jenom on. A uděláte radost sobě, jemu a ...:) Doplňte případně sama:)

imsorry*

S tím dítětem máte pravdu, přítel (35) dostal ode mě k Vánocům "Spacerail" (stačí zadat do googlu) a mělo to úspěch *palec*, táta dostal autodráhu *smich*

jarahosek*

Tak to je mazec, také už chci kulatou 35. to je hrozné, mezi 30 a 35 se asi dávají jen ponožky a holení:)

No kulaté narozeniny jsou 33 let a čtyři měsíce neboli třetina století.

randolf*
hodnocení

0x

*nevi* A co nějakou pěknou kosmetiku po holení. Třeba Hugo Boss.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]