Nejste přihlášen/a.
Moc prosím o pomoc-vyrábím dceři MASKU NA KARNEVAL na lyžích-jde za Pipi punčochatou. Koupila jsem zrzavý chemlona a obtáčím ho přes desku, ale stále si lámu hlavu, jak potom udělám pěšinku? Když to ne jedné straně svážu a na druhé prostříhnu, bude celý ten účes moc úzký a já ho potřebuji široký, aby zakryl i podklad, na kterém celé to veledílo bude nalepené. Moc prosím, kdo už něco podobného vytvářel o rychlou pomoc, musím to dnes nebo zítra dodělat.
Předem děkuji!
Já takovou paruku mám, kdybyste byli z Prahy, tak půjčím. Nejdřív jsem uháčkovala takovou jako čepičku a na ní háčkem protahovala prameny, jako když se dělá pravá paruka. Prostředkem jsem prošila pěšniku zadním stehem. Upravit na copánky by šla. Pokud máte zájem, můžete mi napsat do vnitřní pošty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.