Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Video s ředitelem Motola, co vy na to?

Od: elisk* odpovědí: 14 změna:

Právě jsem si poslechla video s monologem ředitele Motolské nemocnice,

tak to je tedy síla, co tomu říkáte?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Nic jsem neviděl.

hodnocení

0x

Co takhle dát sem odkaz na to video!?!?!

stafan*
hodnocení

0x

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Co je na tom divného, je to veřejné tajemství a kdo se nad těmito praktikami ještě dnes podivuje, tak je asi z jiné planety. Můj osobní typ : Propuštěná tisková mluvčí s mediálními zkušenostmi a konexemi je nepříjemný protivník. ;)

jirbar*

Myslím, že takhle s někým "vypochodovali" i z Novy. Snad i s Dvořákem. Ta NOVA je většinou u všeho, stačí když pes udělá lejno na chodník, ale snad o tomhle nebyla řeč.

pt®

Pro takové jednání se snad nemusí ani tak daleko, jako je do Motola. - stařenka

karina*
hodnocení

0x

elisk, tenhle systém firem ABCDE funguje všude a celá léta. Nic nového. A kuliši byli ,jsou a budou také všude. Dejte návrh jak se toho zbavit. Navíc to video je sestříhané, takže je zavádějící. Karina

elisk*
hodnocení

O tom nepochybuju, že se to děje,děkuju za poučení, já jen žasnu s jakou drzostí to ten člověk říká a jak je si je jistej ve svým rybníčku!

Jak se toho zbavit? Pokud to národ nechá v klidu a bude se tvářit jako , že to je přeci normálka, tak to přeci funguje léta,

kdo se tomu diví je z jiný planety, tak se tu nezmění samozřejmě nic!

lui*
hodnocení

0x

Když se to "šikovně" sestříhá, tak je to bomba, opravdu. Nevěřte novinářům. Až uvidím a uslyším celý ten záběr v celku, tak uvěřím, dřív ne. Nemůžete vědět, jaký komentář k tomu ten člověk dal. Mohlo mu to sloužit třeba jako příklad, co já vím? Všechny TV lžou, potřebují sledovanost, tak jsou schopni udělat senzaci z čehokoliv. Můj názor.

lidus*
hodnocení

0x

I kdyby to bylo sestříhané, takle to chodí všude, nevím že se tomu ještě někdo diví.

hodnocení

0x

Ať je to jak chce sestříhané, takováhle arogance se málokdy vidí. A to sestřihem změnit nelze!*bum*

lui*

Nechci Vám kazit náladu, ale správným střihem lze cokoliv. Na co si vzpomenete. Stačí jen správný komentář, a správně sestříhané věty.

buss
hodnocení

0x

Nejde náhodou o peníze?
Tak na co ten podiv a šrum.
I zdravotnictví je podnikání, oni ti doktoři dělají zadarmo?

hodnocení

0x
Na vše je recept, ale kolikrát velice obtížný - např. rodiny na Ostravsku si stěžují právem na smog, ale se smogem mají rodiny pěkné mzdy a nemocné děti a nebo bez smogu budou nezaměstnaní, ale budou mít zdravější děti. NEBO ZKUSTE SI ZTĚŽOVAT NA POTRAVINOVÉ ŘETĚZCE, KOLIK ZBOŽÍ SE ŠKODLIVÝMA EČKAMA SE PRODÁVÁ RODINÁM, ABY TÍMTO HUMUSEM KRMILI SVÉ DĚTI. NA TOTO JE KRÁTKÁ CELÁ VLÁDA S HÉGREM I PAFKEM. Tady to je korupce úplně v čítankové podobě. Nejprv získat emisní povolenky a velké zisky sypou s pomocí nejen Ostravských komínů!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]