Nejste přihlášen/a.
Právě jsem si poslechla video s monologem ředitele Motolské nemocnice,
tak to je tedy síla, co tomu říkáte?
Co je na tom divného, je to veřejné tajemství a kdo se nad těmito praktikami ještě dnes podivuje, tak je asi z jiné planety. Můj osobní typ : Propuštěná tisková mluvčí s mediálními zkušenostmi a konexemi je nepříjemný protivník.
elisk, tenhle systém firem ABCDE funguje všude a celá léta. Nic nového. A kuliši byli ,jsou a budou také všude. Dejte návrh jak se toho zbavit. Navíc to video je sestříhané, takže je zavádějící. Karina
O tom nepochybuju, že se to děje,děkuju za poučení, já jen žasnu s jakou drzostí to ten člověk říká a jak je si je jistej ve svým rybníčku!
Jak se toho zbavit? Pokud to národ nechá v klidu a bude se tvářit jako , že to je přeci normálka, tak to přeci funguje léta,
kdo se tomu diví je z jiný planety, tak se tu nezmění samozřejmě nic!
Když se to "šikovně" sestříhá, tak je to bomba, opravdu. Nevěřte novinářům. Až uvidím a uslyším celý ten záběr v celku, tak uvěřím, dřív ne. Nemůžete vědět, jaký komentář k tomu ten člověk dal. Mohlo mu to sloužit třeba jako příklad, co já vím? Všechny TV lžou, potřebují sledovanost, tak jsou schopni udělat senzaci z čehokoliv. Můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.