Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S BAZAR

Od: karina* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den , může mě někdo sdělit jak to funguje na S bazaru?

1) Potřebuji odpovědět na jeden inzerát. Nevím zda mám poslat sms za 6 nebo 30 kč. Nevidím v tom rozdíl.

2) jakmile napíši po obdržení kodu vzkaz a dostanu ev. odpověď , vidím pak už e-mailovou adresu inzerenta, nebo zase musím poslat sms pro moji případnou další odpověď?

Díky za vysvětlení

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

0x

Stačí když se zaregistrujete a pak můžete odpovídat jako registrovaná zdarma kdykoliv a komukoliv a taky zadávat své inzeráty zadarmo. Registrace stojí 6Kč, VIP 30Kč.

sbazar.cz/...

karina*
hodnocení

stirecek, díky za vysvětlení. VIP je předností uveřejnění inzerátu že? To s dopovědí na inzerát asi nesouvisí. Chci zatím odpovídat , takže jdu do 6 kč.-*smich*Karina

doplněno 02.02.11 19:21:

tak na tu nápovědu si asi uvařím kafe...*kafe*K

stirecek*

Ano šest káčé stačí, ale když se zaregistrujete (taky za šest), máte to navždy a nemusíte zase platit příště a ještě k tomu můžete prodávat třeba i to kafé:)

karina*
hodnocení

OK. Mám tady kilo pravé ,origo brazilské, za odměnu bych Vám uvařila i zadarmo. Body se tady dávat nemůžou...*smich*Kar.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]