Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paypal - nabijeni

Od: losos odpovědí: 9 změna:

zdravím, zalozil sem si paypal ucet, a chtel bych ho nabit, kdyz kliknu na "Top up account (in a few days)" tak me to presune na stranku kde mam informace na jaky ucet to mam poslat a je tam napsano: The money must come from a bank account thats in the same name as your PayPal account, which we have as firstname lastname.

Na to musim mit zalozeny v bance ucet?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Dobíjet Paypal lze z účtu převodem, inkasem nebo kartou. Ale PP účet majitele je spárovaný s bankovním účtem majitele. Nevím o způsobu, jak vést PP účet bez svého běžného (nebo podobného) bankovního účtu...

Jak jste ten PayPal účet chtěl nabít? Odkud?

losos
hodnocení

postupoval sem podle tohoto navodu: svetandroida.cz/...

losos
hodnocení

v tom clanku se pise ze nemusim mit sparovany ucet

hop®

Podobné tvrzení jsem tam nenašel, pravda, PP používám již déle, tak jsem ten návod na jeho založení četl jen zběžně. Je tam napsáno, že PP můžete dobíjet pomocí karty nebo svého účtu. Možná jsem tedy nazvání příslušného účtu jako spárovaného" trochu přehnal, každopádně tam lze jednou zadat číslo svého účtu a pak už jen dobíjet pomocí přímého odkazu, tedy jen kliknutím na volbu dobití PP účtu a po přesměrování na platební bránu už jen certifikací své platby. Mám účet u RB, a převod peněz na PP je otázkou asi jedné minuty. Dobíjení z platební karty nepoužívám, nejsem přesvědčen o bezpečnosti této transakce...

doplněno 13.09.13 02:31:

Mimochodem, dovoluji si zopakovat otázku: "Jak jste ten PayPal účet chtěl nabít?"

losos
hodnocení

pomocí bankovního prevodu v bance nebo na poště :)

losos
hodnocení

jeste je tam moznost instantly, ty peníze také musim poslat z banky na které mám účet? a co když to pošlu z banky ve které nemám účet?

hop®

Z první odpovědi: "Dobíjet Paypal lze z účtu převodem, inkasem nebo kartou."

Top Up Account (In a few days) je klasický převodní příkaz z Vašeho účtu na bankovní účet PP, převod trvá i více dní
Top Up Account (Instantly) je přesměrovnání přímo na platební bránu Vaší banky, převod peněz je pak otázkou chvilky

Nějaké informace v češtině jsou třeba zde, jinak samozřejmě na stránkách PP jsou v angličtině popsány všechny možnosti, mnoho informací je vždy přímo u každé volby v menu...

losos
hodnocení

a kdyz nemám internet banking, jak tam mam poslat penize

hop®

Jít do své banky nebo na poštu a poslat na účet uvedený v "Top Up Account (In a few days)"...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]