Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Význam anglického slovního spojení

Od: vet odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

něvím přesně do jaké kategorie otázku zařadit,ale mohl byste mi prosím někdo vysvětlit pojem "didactic course work "? Celá věta zní : students have two semesters to perform additional didactic course work in an area of focused concentration: small animal medicine and surgery, equine medicine and surgery, food animal medicine, or general (mixed) veterinary medicine and surgery

Je to něco na způsob diplomové práce?Nebo forma skládání zkoušek?Nemohu nikde najít definici ani větu ze které by bylo více patrné o co se jedná.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

narf
hodnocení

0x

Vypadá to na seznam přednášek například:

smc.edu/...

pcap.stanford.edu/...

ucdenver.edu/...

luke237
Rekl bych, ze motas "coursework" a "course work".
vet
hodnocení

Já nic nemotám,ve větě je jasně uvedeno "course work"

luke237
Vzdyt taky nerikam, ze neco motas ty (vet). Ta moje reakce je pro narf, ktery posila odkazy na vysvetleni "coursework", coz je podle me jine slovo s jinym vyznamem.
vet
hodnocení

Pardon,už to vidím...a ano,je to opravdu rozdíl.

luke237
hodnocení

0x
Spise to bude "semestralni prace" . Podivej se, v jakym souvislostech ta universita pouziva to slovni spojeni.
Didactic = vyucovaci
course = kurz
didactic course = zrejme jeden ze zapsanych predmetu; "predmet"
work = prace (napriklad referat nebo zprava nebo nejaky jiny vysledek o vykonane cinnosti apod.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]