Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je to na fotce?

Od: luca* odpovědí: 21 změna:

Co vidíte na obrázku v pravo nahoře v rámečku? marně tápu :) vypadá to jak Rumcajs, ale kde by se tam vzal.. chyba fotky? to co je v tom rámečku tam ve skutečnosti není, nemohl tam být ani kouř či cokoli jiného.

Díky :)

Co to je to na fotce?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x
luca*
hodnocení

děkuji, zkusím zaslat foto, třeba poradí :)

hodnocení

0x

Asi by to chtělo původní fotografii v plné velikosti.

luca*
hodnocení

Musela bych sjet na to místo a udělat stejnou fotku. Ale už ted vím, že by tam v tom rámečku nic nebylo po vyfocení ted. Prostě tu věc tam nenajdeš.

OK, já se ale pídím po původní fotografii. Ta zmenšenina na této stránce je málo vypovídající.

luca*
hodnocení

Pardon. 2i.cz/...

Škoda, že to nebylo vyfoceno fotoaparátem, ale jen mobilem. Dalo by se z toho víc zjistit.

lui*
hodnocení

0x

Já bych to viděl na nějakou špínu na objektivu, nebo spíš něco letícího blízko před objektivem.

luca*
hodnocení

Hloupost, muška či cokoli jiného se přeci nezobrazí takto v dálce. A objektiv špinavý nebyl, bylo těch fotek více, tam už ta věc nebyla, jenže se smazali. Ostatně, ta fotka zůstala jen jako kuriozita :)

Já když to zvětším,tak tam vidím venkovanku v bílých šatech a se sepjatýma rukama (nic jsem nepil!).

doplněno 30.01.11 21:50:

Ta venkovanka má šátek,je uvázaný pod krkem (fakt jsem dnes nic nepil).

luca*
hodnocení

:-D joooo, to nám s přítelem to připomíná Rumcajse :) kde nechal Manku ale nevíme :)

Zkus ještě přidat fotku bez toho dodělávaného rámečku, tedy originální fotografii.

luca*
30.01.11 21:48
hodnocení

vraxan*
hodnocení

0x

Buď je to dym alebo loď z flotily Aštara Šerana.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Tak z té velké fotky bych řekl, že je to nějaká vysoká tráva, kopřiva nebo mladý stromek, rostoucí těsně před nebo za tratí.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Rostlina před objektivem.

Co to je to na fotce? #2
lm®

*hej*pro @ladinpraha

PS: Kam se hrabe ten břídil Colombo na Vás.:)

prskac1*

Je to jasné, UŽ SI PRO NÁS JDOU!*andel**andel**andel**tuc*

lucinkaf*
hodnocení

0x

šmarjá, já si nemůžu pomoct, ale tam vidí strom, který je vyšší než ty okolní:D

1jara*
hodnocení

0x

To je zcela jistě ježibabička na koštěti letí na Petráky.

hanher*

Rostlina to není, já tam vidím strom. . .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]