Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat na internetu?

Od: spiiike* odpovědí: 10 změna:

Hledám nějakou aktivitu, či zajímavé vyžití na internetu. Něco co vás zaujalo nějaká zajímavá stránka, hra projekt do kterého se lze zapojit.. předem díky za odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

0x

akcie, měny, komodity...možností je neúrekom:)

spiiike*
hodnocení

vím že možností je nespočet ale já bych chtěl nějakou konkrétní ;)

stirecek*

konkrétní jsem už napsal :)

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Poradte.cz :)

Zajímají Vás telefony? Elektronika? Zahrádka? Rybolov? Pěstování kaktusů? Najděte si fórum,které se tím zabývá.Budete mezi svými,pomůžete svými názory i druhým.

Nezajímá Vás nic? Hrajte Call of Duty po síti.

gotchi
hodnocení

0x

Čauky, nabízím jednoduchý přivýdělek, který zvládne každý. Začínám s tím a už mám pár kaček na účtu. Je to celkem sranda, stačí pouze připojení na internet a 10-15 min denně. Žádné vstupní poplatky. Měsíčně můžeš vydělat až 5000 Kč i více. V dnešní době má každý, stejně jako já, averzi a strach z podobných prací. Tohle je však naprosto neškodný a bezpečný způsob, jak si přijít k nějaké korunce navíc. Jedná se o přijímání a potvrzování reklamních e-mailů. Denně chodí 1-4 e-maily. Zkus to, opravdu nemáš co ztratit! Platí pro celou ČR i Slovensko. Přemýšlíš-li stále, co dělat na internetu, tak se mi ozvi na e-mail: gotchi.klimek@gmail.com a zašlu další informace.

olinka*
22.03.11 13:48

Houbeles

magdon*

Averzi mám hlavně k podobným příspěvkům*smich*.

buss
hodnocení

0x

Hledám snad, co mě zajímá...

magdon*
hodnocení

0x

Na tohle je těžká, ale zároveň lehká odpověď. Předpokládám, že máte i jiné zájmy, než jen internet. Takže jednoduchým dotazem v některém vyhledávači najít stránky lidí, se stejným zájmem. Já například "chodím" na stránky JEEP klubu, protože jsem majitel tohodle auta (a následně se účastním i fyzicky jejich akcí). Kdysi jsem při náhodném zabloudění na chat na Atlasu poznal skupinu skvělých lidiček, se kterými jsme se pak scházali na různých místech po celé republice řadu let. Takže možností je spousta, ale konkrétní rada neexistuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]