Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztek a pláč najednou

Od: katush odpovědí: 5 změna:
Dobrý den chci we zeptat zda je normální když ze vzteku nebo hadky zacnu vzdy brecet? Stava se mi to v poslední době dřív jsem se pri hadkach obhajovala dokud sem nevyhrála ated zacnu brecet a vzdavam to vetsinou u kazdeho menší ho rozčilení je to normální?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

11.09.13 22:33
hodnocení

0x

není

machturbo*
hodnocení

0x

Podle mě to normální je, u nás je to podobné, máma i sestra to májí podobně. Měknou při hádne o sebemenší kravině.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Myslím, že ve tvém věku je to skoro normální. Ale pomalu dospíváš a měla by jsi se učit i sebeovládání, abys své emoce nedávala tak najevo.

amadeus*
hodnocení

0x

Normální to není a nehledě na to, že to škodí vám, také to otravuje vaše okolí. Zkuste s tím něco dělat.

pt®
hodnocení

0x

A to při hádce s každým, nebo jen s určitým jedním člověkem? Pokud jen s tím jedním a je to partner, tak vztah ukončit a najít si jiného, s kterým se bude víc smát. - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]