Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ví někdo jak čpí pervitin?

Od: krkovicka* odpovědí: 15 změna:
Zvláštní otázka.Dnes jsem jela odevzdat lejstra do jednoho rodiného domu-no chatkySpíš známý přes známý a když mě uvítali,byli docela nervózní,aspoň jsem měla ten pocit.Kluk ten je jasný,že něco bere,dívka to nevím,dredy,tetování-nic neznamená/ta byla v pohodě.Je možný že mají něco v garáži,protože odtamtud,když jsem procházela přes uličku ke vchodu byl cítit jakoby čpavek ale ne až tak silně,jakoby kyselé zelí.Taky jim doma jeli větrák...nevím.Je zkrátka možný že ho tam vaří.Nebo jen čisticí prostředky,ale to asi ne.V domacnosti to mají jako po výbuchu.Co vy na to?Otázka je v nadpise.Děkuji.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zuzik*
hodnocení

0x

Taky mám jedny takový známý. To, že to u nich doma smrdí není nic divného, to tam ještě nemusí sami nic vyrábět. Asi doma moc neuklízí jak píšeš, to je pak cítit čímkoliv. U mých známých třeba konkrétně půl roku nevytřeno, prach všude, psi normálně v posteli..

evi*
hodnocení

0x

Tak buď tam mají to nakládané zelí anebo to spíš vypadá na tu varnu, kysané zelí smrdí víc .. ehm.. víte jak..

martinaa*
hodnocení

0x

Ano, vaření pervitinu provází silný štiplavý zápach. Nevím ale, zda je to jako zelí.

Klidně mohou vařit...

krkovicka*
hodnocení

Nevypadal na to že umí naložit zelí do sudu.Celkový pocit byl nepříjemný.Neustále mě sledoval,doslova zíral skrz na skrz,kdy vypadnu:)
doplněno 16.11.12 20:24: Jo,klidně mohou mít tamtto.
tomasgulas

Smrdělo by to, jako desinfekce. Jako kdybys byla v nemocnici a měli tam čisté prádlo, které by extrémně silně smrdělo po vyprání. Těžce se to vysvětluje, ale je to dost nepříjemný zápach...

Mluvím o tom perníku.

joudic*

souhlas...a byli nervozni z toho, ze byli nafrceni ...a z komunikace s cizim clovekem, a vy jste si to tam taky urcite pekne merila...

sebod*

krkovičko. A jestli tam opravdu vaří, tak co uděláte? A co když se pletete.? Mám Vás svým způsobem ráda, ale někdy se mi zdá, že strkáte hlavu tam, kam nemáte a že se moc staráte o jiné. Nemyslím tuto poznámku nějak útočně proti Vám. Jen si myslím, že si přiděláváte zbytečné starosti.:D

krkovicka*
hodnocení

Sebod.Mě je to fuk.Ať si distribuji.Jde o to že ty lejstra byly návrhy o spolupráci na jednu dětskou akci o vánocích a pochopte že lehce sjeté lidi ve svém týmu nechceme.První dojem hovoří za vše.
mjoe

Fuk by vám to nemělo být. Pokud máte podrzření,obraťte se na místní policii.Ta už bude vědět jak s tou informací naložit. Ale každopádně si to nenechávejte pro sebe, protože vařiči pervitinu jsou nejhorší a je třeba je zlikvidovat.

sebod*

no, lehce sjeté lidi bych nechtěla jako spolupracovníky ani já

iz*
hodnocení

0x

Krkovičko, víte, jak je cítit marihuana? Někteří mladí si ji dnes pěstují i doma (klidně i v paneláku - jednu, dvě rostlinky), přitápějí jim žárovkami a používají i větrák/y.

krkovicka*
hodnocení

Ano,marihuana má specifickou vůni.Co pervitin to já zase nevím.Vím že si jí tu a tam někdo pěstuje.Dokonce mám v rodině někoho kdo jí doma pěstuje.
doplněno 17.11.12 16:05: Tohle bylo zvláštní.Tak jak popsal pán Tomáš.Bylo to tam cítit dezinfekci,trochu zvláštní vůně,ještě o to víc že doma měly špinavou podlahu a nábytek,takže nevím co by tam dezinfikovali.
doplněno 17.11.12 16:05: Píšu doma pěstuje.Samozřejmě ne ve velkým:)
tomasgulas

No krkovičko, jakýpak pán Tomáš? *haha*

jj, vypadá to ne perník. Je možné, že jde o jinou drogu (nejsem žádný odborník), ale prostě něco kutili - vařili. A ano, desinfekce je to správně slovo. Tak to smrdí. Mimochodem - jestli se nepletu, tak právě perníkáři mají největší stíhy ze všech feťáků.

krkovicka*
hodnocení

A co jste?Paní? :-D běžně Vás Takhle nazývám:) ohledně toho-nebudu do toho štourat.Radši.Doufám jen,že nabídku nepřijmou.Rozhodně nejsou jediní kdo bude na akci vystupovat.Jen mě prosím bože neposilej už nikdy nikam kde se vaří;)
doplněno 20.11.12 21:08: No vidíš.Nějak jsem na to zapomněla:) je to Ok.
tomasgulas

Krkovičko, vždyť jsme si od začátku tykali *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]