Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád si dělám popcorn z mikrovlnky a má otázka zní: když popcorn udělám v mikrovlnce a načnu ho, můžu potom ty nepuklá zrníčka vrátit do mikrovlnky. Má matka říkala že se to nesmí, nebo nemělo ale je to taky už 10 let, mikrovlnku používám stále stejnou, nemá s tím někdo zkušenosti?
Jde o to kam bys ty nepuklá zrníčka vrátil, v čem bys je chtěl nechat pukat, ten obal byl již načatý a a nijak ho bezpečně nezavřeš. proto asi mamka řekla že se to nemá dělat . Ano z bezpečnostních důvodů bych to nedělala.My si vždy dělali popcorn na pánvi s poklicí na sporáku .
V pohodě, puknou ale problém je uzavíratelný sáček. Když se stane u některého, že nepopuká tak je dám na pánev. zakreju pokličkou a popukají všechny.
doplněno 05.05.14 20:15:Právě vyzkoušeno-v pohodě, sáček otevřít jen málo, vysypat pukance, vrátit zrna a znovu cca 2 min., zůstala mi 2 zrna.
Běžně to tak dělám, sáček tak třikrát - čtyřikrát přehnu (uzavřu), pokud jej tedy při prvním pojídání nerozpářu Pár zrníček vždycky ještě pukne
, avšak se mi jednou stalo že by ten sáček málem chytnul (krásně v místech ohybu začal uhelnatět)... Pokud si to pohlídáte nemáte co ztratit
Maximálně se to nepovede..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.