Nejste přihlášen/a.
Ahoj,poradí nějaká účetní?Pracovala jsem na plný pracovní úvazek,měla jsem nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobu,40 hodin týdně.Pracovní smlouva byla sjednána na dobu neurčitou s tříměsíční zkušební dobou.Obor činnosti pečovatelka-autoobědářka.Pracovní poměr vznikl 11.10.2010 a skončil 7.1.2011 zaměstnavatelem,byla jsem vyhozená kvůli chybě řidiče.Ale o co mi jde,bylo mi řečeno,že dostanu proplacenou dovolenou,tak by mě zajímalo kolik.Platový výměr byl 12580 plus neoficiálně stravenky a po třech měsících bych měla nárok na odměny 1500.Platová třída 4,platový stupeň 12.Nárok na dovolenou byl 5 týdnů dovolené za jeden kalendářní rok.Tak by mě zajímalo,kolik mi proplatěj za dovolenou?Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.