Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Džus, mošt, koncentrát - co je lepší?

Od: tyjo odpovědí: 2 změna:

Co z těch tří je lepší?

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x
avatar spider

A v čem to má být lepší?

doplněno 28.01.11 18:42:

Takhle nějak jsou ony produkty definovány:

Mošt - štáva získaná lisováním ovoce, která se bez jakýchkoliv úprav konzumuje buď čerstvá, nebo se konzervuje pasterizací
Džus - označuje jen výhradně ovocnou nebo zeleninovou štávu. Může být vyroben i z koncentrátu, což musí být uvedeno na obalu. Džus z koncentrátu - vznikne opětovným doplněním stejného množství vody, které bylo původně odstraněno.
Nektar - ovocná šfáva s přídavkem vody, cukru, kyselin, popř, jiných látek

Převzato z: slunecnicezdravavyziva.cz/...

Asi 2 týdny zpátky dávali na N-24 dokument o čtyřech různých druzích ovocných nápojů a srovnávali,který je zdravější pro tělo.Podle podílu ovocné složky se dělí a mají proto i různé názvy.Ale ten podíl ov.složky není jediné kritérium,může být 100% a přesto tam může být plno cukru.Ale ta moje hlava,vzpomenout si,který z toho vyšel nejlíp.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]