Nejste přihlášen/a.
A v čem to má být lepší?
doplněno 28.01.11 18:42:Takhle nějak jsou ony produkty definovány:
Mošt - štáva získaná lisováním ovoce, která se bez jakýchkoliv úprav konzumuje buď čerstvá, nebo se konzervuje pasterizací
Džus - označuje jen výhradně ovocnou nebo zeleninovou štávu. Může být vyroben i z koncentrátu, což musí být uvedeno na obalu. Džus z koncentrátu - vznikne opětovným doplněním stejného množství vody, které bylo původně odstraněno.
Nektar - ovocná šfáva s přídavkem vody, cukru, kyselin, popř, jiných látek
Převzato z: slunecnicezdravavyziva.cz/...
Asi 2 týdny zpátky dávali na N-24 dokument o čtyřech různých druzích ovocných nápojů a srovnávali,který je zdravější pro tělo.Podle podílu ovocné složky se dělí a mají proto i různé názvy.Ale ten podíl ov.složky není jediné kritérium,může být 100% a přesto tam může být plno cukru.Ale ta moje hlava,vzpomenout si,který z toho vyšel nejlíp.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.